Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το 10/10 με τα 11 του... 17!

Για το 10/10 με τα 11 του... 17!
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 - 13:19

Τον Αστέρα Τρίπολης αντιμετωπίζει σε μερικές ώρες ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη με την οποία θα παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Και με τον Όσκαρ Γκαρθία να προσανατολίζεται να παρατάξει στην κορυφή της επίθεσης τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Καθώς ο Ιρανός φόρ είναι σε τρομερή κατάσταση, σκοράρει συνεχώς τώρα τελευταία και μάλιστα τα βάζει δυο-δυο. Ο επιθετικός της ομάδας του Ολυμπιακού, θα βοηθήσει πολύ για να κάνει η ομάδα το 10/10 και να συνεχίσει να είναι πρώτη. Βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα και τα 11 γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής είναι ικανά, μόνο και μόνο με την ιδέα, να τρομοκρατήσουν την εστία του Αστέρα και τους αμυντικούς του.

Το Νο.17 του Θρύλου ετοιμάζεται για ακόμα μια αγωνιστική υποχρέωση, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε, ξεκουράστηκε, πήρε ανάσες και ετοιμάζεται να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και δεν είναι άλλο από το να... βομβαρδίζει τις αντίπαλες εστίες.

Και μην προξενήσει σε κανένα εντύπωση αν πετύχει και σήμερα δύο γκολ, κάτι που το συνηθίζει, άλλωστε.

Διαβάστε επίσης

Έχει πάρει κεφάλι (vids)

Έχει πάρει κεφάλι (vids)

Απόψε θα είναι η 11η φορά που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας για το πρωτάθλημα - Πώς ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να είναι μπροστά.

Ποιες μεταγραφές… η Τρίπολη!

Ποιες μεταγραφές… η Τρίπολη!

Το παράθυρο του Γκαρθία, τα δεδομένα στο ρόστερ και το διπλό που πρέπει πάση θυσία να πάρει ο Ολυμπιακός στο τελευταίο πολύ δύσκολο επαρχιακό ματς που του απομένει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος