Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εξυγίανση» και στο Αγρίνιο

«Εξυγίανση» και στο Αγρίνιο
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 - 17:47

Δεν αντέχουν στον ΠΑΟΚ και μόνο με τη βοήθεια της διαιτησίας μπορούν να σταθούν όρθιοι στη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στον Αγρίνιο, όπου οι Θεσσαλονικείς χρειάστηκαν ένα πέναλτι για να καταφέρουν να κάμψουν την αντίσταση των γηπεδούχων (0-1).

Στο 85’ ο διαιτητής Θάνος έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μιχάι στον Βαρέλα, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να πέφτει σαν… φτερό στον άνεμο. Τέτοια βουτιά χρόνια είχαμε να δούμε. Μάλλον στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ γίνονται και μαθήματα καταδύσεων.

Γελάνε και τα τσιμέντα με την… εξυγίανση! Ετσι θα παιχτεί το πρωτάθλημα; Με πέναλτι-μαϊμούδες για να το πάρει ο ΠΑΟΚ; Ετσι ονειρεύονται το ελληνικό ποδόσφαιρο; Ο κόσμος βλέπει και έχει καταλάβει πολύ καλά το παιχνιδάκι που παίζεται...

Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά το γκολ-οφσάιντ του Πέλκα στο ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο. Ενα οφσάιντ που το είδε όλη η Ελλάδα, εκτός από τον βοηθό Κούλα Χασάν...

ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...

Παναιτωλικός 0

Κυριακίδης, Ροντρίγκες (Bακράκος 89′), Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο (Βασιλούδης 69′), Ντίας (Χαντάκιας 80′), Πάουλο, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ.

ΠΑΟΚ 1

Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Μαουρίσιο, Κάνιας (Σάχοφ 77′), Τζάλμα, Λημνιός (Μακ 57′), Ελ Καντουρί (Μπίσεσβαρ 21′), Πρίγιοβιτς.

Διαβάστε επίσης

Δείτε το pre game Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

Δείτε το pre game Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στην Τρίπολη τους Αρκάδες για την 19η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30) με στόχο την 10η σερί νίκη του στην κατηγορία. Το gavros.gr βρέθηκε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και σας μετέφερε το κλίμα και όλα όσα έγιναν πριν από την έναρξη του ματς.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Δείτε τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Οσκαρ Γκαρθία να χρησιμοποιήσει στο βασικό του σχήμα στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.