Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Βούκοβιτς (vid)

Σκόραρε στο ντεμπούτο του ο Βούκοβιτς (vid)
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 - 16:48

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάς Βερόνα ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας!

Ο Σέρβος αμυντικός, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες παραχωρήθηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Βερόνα, χρειάστηκε μόλις 11 λεπτά για να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τα χρώματα του ιταλικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε βασικός στον αγώνα με την Φιορεντινά και στο 11ο λεπτό νίκησε με καρφωτή κεφαλιά τον πορτιέρο των «Βιόλα», ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Δείτε το γκολ του:

Διαβάστε επίσης

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Δείτε τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Οσκαρ Γκαρθία να χρησιμοποιήσει στο βασικό του σχήμα στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Εξυγίανση» και στο Αγρίνιο

«Εξυγίανση» και στο Αγρίνιο

Μόνο με πέναλτι-μαϊμού μπορούσε να κερδίσει τον Παναιτωλικό ο ΠΑΟΚ (0-1) – Σαν… φτερό στον άνεμο έπεσε ο Βαρέλα στο 85’ στη φάση με τον Μιχάι, με τον διαιτητή Θάνο να δίνει πέναλτι. Μάλλον στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ γίνονται και μαθήματα καταδύσεων.

Δυνατά, απ' την αρχή!

Δυνατά, απ' την αρχή!

Το σχέδιο δράσης του Ολυμπιακού για τον αποψινό αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Όσκαρ Γκαρθία να έχει δώσει ρητές εντολές στους ποδοσφαιριστές του.

Η γρηγοράδα κάνει τη διαφορά

Η γρηγοράδα κάνει τη διαφορά

Υπάρχει λόγος που ο Γκαρθία λέει στους παίκτες του να αλλάζουν πάσες γρήγορα. Και οι ποδοσφαιριστές από τη μεριά τους το κατανοούν...