Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Προξενιό» για Ντεσπόντοφ στην Σπαρτάκ Μόσχας!

«Προξενιό» για Ντεσπόντοφ στην Σπαρτάκ Μόσχας!
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 - 13:04

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με… προξενιό μπορεί να μετακομίσει στην Ρωσία ο Κίριλ Ντεσπόντοφ! Ο συμπατριώτης του και επιθετικός της Σπαρτάκ Μόσχας, Ιβελίν Ποπόφ, αποκάλυψε σε βουλγαρική εφημερίδα ότι μίλησε για τον 21χρονο εξτρέμ στον βοηθό προπονητή της ομάδας, Ατίλα Μαλφάτι και εκείνος δεσμεύτηκε ότι θα τον παρακολουθήσει στενά, στο φιλικό που δίνει η Σπαρτάκ με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας το απόγευμα της Πέμπτης (31/1) στην Ισπανία.

Κι όχι μόνο αυτό… «Μίλησα για τον Ντεσπόντοφ στον προπονητή Μαλφάτι και του είπα ότι ο Ντεσπόντοφ είναι το κορυφαίο ταλέντο της Βουλγαρίας. Εκείνος μού υποσχέθηκε ότι θα τον παρακολουθήσει», είπε ο Ποπόφ.

Κι από την Ρωσία στην… Ουκρανία, καθώς ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντερ Κάτσκεβιτς θα βρίσκεται το βράδυ της Κυριακής στο «Γ. Καραϊσκάκης», για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Το ενδιαφέρον του, βεβαίως, στρέφεται στην Ένωση, την οποία η ομάδα του θα αντιμετωπίσει στη φάση των «32» του Europa League.

Διαβάστε επίσης

Ένας μικρός... μύλος

Ένας μικρός... μύλος

Μπαράζ δημοσιευμάτων στο εξωτερικό για τον Καρσελά και τον Ολυμπιακό, τη Γρανάδα, ακόμα και τη Σταντάρ Λιέγης. Τι ακριβώς γίνεται, με τον Μαροκινό, όμως;

«Από ώρα σε ώρα του Εμενίκε»

«Από ώρα σε ώρα του Εμενίκε»

Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν σε ποιο στάδιο βρίσκεται η ενδεχόμενη μετακίνηση του Νιγηριανού στην ομάδα της Αλάνιασπορ.