Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαζί δεν κάνανε και χώρια δεν μπορούνε!!!

Μαζί δεν κάνανε και χώρια δεν μπορούνε!!!
Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018 - 13:02

Τι μπορεί να δει κανείς με μια βόλτα στο Πάρκο Γουδί, όπου βρίσκονται τα γραφεία της ΕΠΟ! Πράγματα που αν του τα έλεγαν δεν τα πίστευε, με αφορμή την ντιρεκτίβα της FIFA και της UEFA να έρθουν δυο ξένοι αρχιδιαιτητές.

Στο Πάρκο Γουδί επικράτησε πανικός, μόλις έγινε γνωστή η σχετική είδηση, καθώς για να το ζητούν οι υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές το θέμα είναι τελειωμένο. Η… εστία του πανικού ήταν στο γραφείο του Προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου. Προσπαθούσαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες, αφού η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA ζητάει πράγματα και δεν δέχθηκε αντιρρήσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι «επιστρατεύθηκε» η Ντέπυ Κοξένογλου, η σύζυγος του Βασάρα, η οποία ήταν διευθύντρια διαιτησίας, όμως η «εξυγίανση» του Γραμμένου την αναβάθμισε, υποβαθμιζόμενη, μεταφέροντας τη στη θέση της διευθύντριας με αντικείμενο τα projects από τη FIFA και την UEFA.

Παραμένει άγνωστο αν οι αλλαγές στην ΚΕΔ έχουν σχέση με τα projects. Όμως, ισχύουν οι πληροφορίες από το ρεπορτάζ ότι η έμπειρη, άρα δικαιούται να έχει λόγο, διευθύντρια της ΕΠΟ, Ντέπυ Κοξένογλου δεν είδε με καλό μάτι τη νέα ντιρεκτίβα, καθώς οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης θα αποτελέσουν παρελθόν από την ΚΕΔ; Ισχύει ότι οι κακές γλώσσες σχολίαζαν ότι «μαζί δεν κάνανε και χώρια δεν μπορούνε», όπερ ερμηνευμένο σημαίνει ότι είχαν κακές σχέσεις, με βάση πάντα τις πληροφορίες από τη συνύπαρξή τους στο κορυφαίο όργανο της διαιτησίας; Η κυρία Κοξένογλου έπαιξε ή όχι ρόλο στην καρατόμηση των Τριτσώνη, Κουκουλάκη από τον πίνακα των διεθνών και ένας από αυτούς που μπήκε ήταν ο Παπαπέτρου;

Εδώ είμαστε αν υπάρχουν απαντήσεις…

Διαβάστε επίσης

Σκέφτεται Οφόε ο Γκαρθία

Σκέφτεται Οφόε ο Γκαρθία

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, έχει πολλά στο μυαλό του αυτή τη στιγμή, ετοιμάζει τα σχέδιά του και φαίνεται πως ξεκινά τον Βέλγο στον αγώνα της Κυριακής.

Πέρα βρέχει για τον Βασιλειάδη

Πέρα βρέχει για τον Βασιλειάδη

Συνεχίζει την πολιτική του Κοντονή και ξεχνά πως αυτός ήταν ο πρώτος που ξεφτίλισε την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

«Ό,τι κάναμε στο παιχνίδι του Κυπέλλου»

«Ό,τι κάναμε στο παιχνίδι του Κυπέλλου»

Σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ανέφερε πως ο Θρύλος δεν αλλάζει συνταγή για τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ - Τί είπε για Κούτρη, Ελαμπντελαουί και Οφόε.