Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι σας γιορτάζουμε εμείς (vid)

Έτσι σας γιορτάζουμε εμείς (vid)
Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 - 13:19

Από ό,τι μαθαίνουμε, ο ΠΑΟ σήμερα συμπληρώνει 110 χρόνια από την ίδρυσή του. 110 χρόνια πίσω από τον ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ του ελληνικού ποδοσφαίρου και αιωνίως, δεύτερος. Ο Ολυμπιακός είχε ευχηθεί κατάλληλα στον ΠΑΟ πριν από μερικά χρόνια και αυτό έγινε το 2008, στον αγώνα του Κυπέλλου στον Ναό.

Τότε που ο Ολυμπιακός είχε ευχηθεί καταλλήλως στους πράσινους και τους είχε γιορτάσει, συντρίβοντάς τους με 4-0. Ένα παιχνίδι ορόσημο για τα 100 χρόνια του αιώνιου δεύτερου και πίσω από τον Ολυμπιακό. Τότε που Λούα Λούα, Τοροσίδης, Κοβάσεβιτς και Νούνιες, είχαν τον ΠΑΟ να φύγει από τον Ναό με την ουρά στα σκέλια.

Χρόνια Πολλά βαζέλες, ό,τι επιθυμείτε και αν θέλετε να γιορτάσετε ξανά την επέτειό σας, αγωνιστείτε με τον Ολυμπιακό. Όλο και κάτι καλό θα σας κάνει δώρο.

Διαβάστε επίσης

Ημέρα μνήμης...

Ημέρα μνήμης...

Στις 13:30, στο μνημόσυνο που θα γίνει στον Ναό, ο χρόνος σταματά και γυρνά 37 χρόνια πίσω, τότε που την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 1981, 21 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού!

Η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού!

Ο Όσκαρ Γκαρθία ξέρει που υπερτερεί ο Θρύλος έναντι της ΑΕΚ και είναι διατεθειμένος να κάνει πράξη τα πλάνα του στον αγώνα της Κυριακής.

Χρόνια Πολλά, πιστέ στρατιώτη (pic+vids)

Χρόνια Πολλά, πιστέ στρατιώτη (pic+vids)

Ο σπουδαίος Νταβίντ Φουστέρ έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Γίνεται 36 χρόνων. Πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες μορφές στη σύγχρονη ιστορία του Θρύλου.