Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημέρα μνήμης...

Ημέρα μνήμης...
Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 - 13:33

Στις 13:30 θα τελεστεί στον Ναό το μνημόσυνο για τα αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7. Τότε, που 21 άτομα έχασαν τη ζωή τους και από τότε βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα από τους ουρανούς. Στις 8 Φεβρουαρίου 1981, μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (6-0), οι οπαδοί της ομάδας έτρεξαν προς τα αποδυτήρια για να αποθεώσουν τους παίκτες, αλλά οι πόρτες ήταν κλειστές.

Στη Θύρα 7 έχασαν τη ζωή τους 21 ψυχές, που από τότε ανήκουν στη γειτονιά των αγγέλων. Και ο Ολυμπιακός, όπως κάθε χρόνο από τότε, τιμά τη μνήμη τους. Φέτος, το μνημόσυνο γίνεται (σήμερα) στις 13:30 και όλη η Ολυμπιακή οικογένεια θα είναι εκεί προκειμένου να τιμήσει αυτά τα παιδιά που δεν έφυγαν ποτέ από κοντά μας.

Ο Θρύλος τιμάει τους νεκρούς του και όλος ο οργανισμός θα είναι εκεί, αλλά και οπαδοί της ομάδας. Θα τιμήσουν έτσι τη μνήμη των νεκρών του Ολυμπιακού. 21 παιδιά, 21 άνθρωποι και 21 ψυχές, που το μεσημέρι της 8ης Φεβρουαρίου, λόγω της ανευθυνότητας κάποιων, δεν υπάρχουν πια στη ζωή.

Διαβάστε επίσης

Η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού!

Η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού!

Ο Όσκαρ Γκαρθία ξέρει που υπερτερεί ο Θρύλος έναντι της ΑΕΚ και είναι διατεθειμένος να κάνει πράξη τα πλάνα του στον αγώνα της Κυριακής.

Αυτό ετοιμάζει ο Γκαρθία!

Αυτό ετοιμάζει ο Γκαρθία!

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, περιμένει πως ο συμπατριώτης και ομόλογός του στον πάγκο της ΑΕΚ, θα παίξει αμυντικά - Με τον Γκαρθία να έχει κάτι στο μυαλό του.

Έτσι σας γιορτάζουμε εμείς (vid)

Έτσι σας γιορτάζουμε εμείς (vid)

Ο σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος, συμπληρώνει σήμερα 110 χρόνια ζωής, με τον Ολυμπιακό να του εύχεται τα καλύτερα το 2008 με... τεσσάρα.

Χρόνια Πολλά, πιστέ στρατιώτη (pic+vids)

Χρόνια Πολλά, πιστέ στρατιώτη (pic+vids)

Ο σπουδαίος Νταβίντ Φουστέρ έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Γίνεται 36 χρόνων. Πρόκειται για μια από τις σπουδαιότερες μορφές στη σύγχρονη ιστορία του Θρύλου.