Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισοπαλία και πάλι καλά να λένε...

Ισοπαλία και πάλι καλά να λένε...
Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 - 22:34

Ο κατήφορος του Παναθηναϊκού συνεχίζεται! Οι «πράσινοι» γλίτωσαν από... θαύμα την ήττα (0-0) από τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη!

Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησαν κλασσικές ευκαιρίες για γκολ και αν ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια θα είχαν πάρει το τρίποντο της νίκης. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη σε ένα ακόμα παιχνίδι ήταν τραγικός και οι «πράσινοι» θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι που κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία.

Παρά τα… αλισβερίσια με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός παραμένει μια μέτρια ομάδα, η οποία έχει ως στόχο να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Παναθηναϊκός 0

(Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κάτσε, Δώνης, Λούντ, Κουρμπέλης (46' Μυστακίδης), Άλτμαν (78' Μπουζούκης), Χατζηγιοβάνης (71' Κουλιμπαλί).

Παναιτωλικός 0

(Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Περέιρα, Ρόσα (90'+4' Νταλακούρας), Κλέσιο (78' Μπαρμπόσα), Ντίας, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Βασιλούδης (88' Χαντάκιας), Μιχάι, Μοράρ.

Διαβάστε επίσης

Μονόδρομος για τον Περέιρα

Μονόδρομος για τον Περέιρα

Δέχεται πιέσεις, όμως δεν μπορεί να εκθέσει FIFA, UEFA - Θέμα χρόνου η έλευση δυο ακόμη Ευρωπαίων αρχιδιαιτητών και ο… αποχαιρετισμός των Τριτσώνη, Κουκουλάκη

«Κόλλησαν» στο μηδέν

«Κόλλησαν» στο μηδέν

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη από τον Πανιώνιο, ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει με την λευκή ισοπαλία (0-0) να φαντάζει ως δίκαιο αποτέλεσμα.