Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πατήστε τους να τελειώνουμε»

«Πατήστε τους να τελειώνουμε»
Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018 - 10:50

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών το Σάββατο το μεσημέρι στο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος φίλοι του Ολυμπιακού κάθε ηλικίας βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τίμησαν τη μνήμη των 21 παιδιών που έχασαν τη ζωή τους το 1981.

Μετά το τέλος του μνημόσυνου ο κόσμος έδωσε και το σύνθημα για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι οπαδοί του Θρύλου απαίτησαν από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τη νίκη και να την αφιερώσουν στα 21 αδικοχαμένα παιδιά.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αποχώρησαν από το «Γ. Καραϊσκάκης» με τα αυτοκίνητα τους. Ο κόσμος τους χειροκροτούσε, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που σταμάτησαν τον Κώστα Φορτούνη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός κατέβασε το παράθυρο του αυτοκινήτου του και άκουσε όλα όσα του έλεγαν οι οπαδοί.

Στάθηκε για λίγα λεπτά στο σημείο με τον κόσμο να του ζητάει τη νίκη επί της ΑΕΚ. Ο Φορτούνης άκουσε όσα του έλεγαν οι οπαδοί και στη συνέχεια αποχώρησε καταχειροκροτούμενος. Το θερμό χειροκρότημα του κόσμου εισέπραξε και ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος χαιρέτισε μέσα από το αυτοκίνητο του τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Να την στριμώξει στα σχοινιά από νωρίς!

Να την στριμώξει στα σχοινιά από νωρίς!

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να στείλει μήνυμα ανωτερότητας και κυριαρχίας μέσα από το ματς με την ΑΕΚ. Τι ετοιμάζει ο Όσκαρ Γκαρθία και τι ζητάει από τους παίκτες.

Την περιποιήθηκε κι αυτός... (vids)

Την περιποιήθηκε κι αυτός... (vids)

Ο Όλεγκ Προτάσοφ έχει τα γενέθλιά του σήμερα, γίνεται 54 χρόνων, όλοι του ευχόμαστε τα καλύτερα και μιας που ο Θρύλος παίζει απόψε με την ΑΕΚ, θυμηθείτε τι της είχε κάνει μεταξύ άλλων την 1η Σεπτεμβρίου 1991 για την πρώτη αγωνιστική.

Από νωρίς στον Ναό

Από νωρίς στον Ναό

Κοσμοσυρροή αναμένεται απόψε στον Ναό, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να κατακλύζουν τις εξέδρες για να δουν Θρύλο.