Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να την στριμώξει στα σχοινιά από νωρίς!

Να την στριμώξει στα σχοινιά από νωρίς!
Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018 - 11:25

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η απώλεια βαθμών στην Τρίπολη έριξε τον Ολυμπιακό από την κορυφή της βαθμολογίας, όμως, δεν τον τελείωσε. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ξέρουν πως όλα είναι στα πόδια τους και από αυτούς εξαρτάται. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι όλα τα λεφτά για τους Πειραιώτες. Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Θρύλο, αφού πρόκειται για ένα πρωτάθλημα στο οποίο τα πάντα κρέμονται από μία λεπτή κλωστή.

Στην προ ημερών συνάντηση των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας ο Ολυμπιακός απέδειξε στο γήπεδο την ανωτερότητα του. Το μόνο που έλειψε ήταν το γκολ για τους «ερυθρόλευκους» και ο Όσκαρ Γκαρθία ελπίζει πως οι ποδοσφαιριστές του θα είναι πιο εύστοχοι και θα κάνουν γκολ τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν.

Το πλάνο και το σκεπτικό του είναι ίδιο με το ματς του Κυπέλλου. Θέλει η ομάδα να μπει στο γήπεδο και να αρπάξει από τον λαιμό την ΑΕΚ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ο Καταλανός προπονητής έχει φροντίσει να θολώσει τα νερά όσον αφορά στην ενδεκάδα. Δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του κάτι που συνηθίζει να κάνει πριν τα ματς. Καμία ξεκάθαρη δοκιμή δεν υπάρχει στο Ρέντη η οποία να δίνει εικόνα για την ενδεκάδα.

Υπάρχουν μόνο εκτιμήσεις στο προπονητήριο. Ας δούμε, όμως, μερικές απ’ αυτές. Ο Προτό φυσικά θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού. Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ομάρ και αν δεν μπορέσει τότε ο Ζιλέ θα πάρει τη θέση του. Αριστερά θα ξεκινήσει ο Κούτρης, ενώ ο Σισέ φαίνεται να πληρώνει το μάρμαρο των τελευταίων κακών εμφανίσεων και να μένει στον πάγκο με τον Μποτία να ξεκινάει δίπλα στον Ένγκελς.

Για τα χαφ έχει γίνει μεγάλη κουβέντα, αλλά το δίδυμο Ρομαό-Ταχτσίδης δύσκολα θα… σπάσει στην κυριακάτικη αναμέτρηση. Ένα σενάριο που θέλει τον Φορτούνη εκτός και τον Οτζίτζα στη θέση του δεν μοιάζει να έχει πολλές πιθανότητες και με δεδομένο πως ο ίδιος ο προπονητής έχει παραδεχτεί πως ο Βέλγος δεν μπορεί να βγάλει 90 λεπτά. Στα άκρα ο Μιραλάς θα παίξει αριστερά και δεξιά ο Πάρντο έχει σαφέστατο προβάδισμα έναντι του Μάριν. Όσον αφορά στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ είναι αυτός που θα πάρει φανέλα βασικού.

Γι’ ακόμα μία φορά ο Γκαρθία έριξε μεγάλο βάρος στις στημένες φάσεις. Ζητάει συνεχώς ένα δυναμικό ξεκίνημα ανάλογο με εκείνο του Κυπέλλου για να βάλει στα σχοινιά από πολύ νωρίς την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Την περιποιήθηκε κι αυτός... (vids)

Την περιποιήθηκε κι αυτός... (vids)

Ο Όλεγκ Προτάσοφ έχει τα γενέθλιά του σήμερα, γίνεται 54 χρόνων, όλοι του ευχόμαστε τα καλύτερα και μιας που ο Θρύλος παίζει απόψε με την ΑΕΚ, θυμηθείτε τι της είχε κάνει μεταξύ άλλων την 1η Σεπτεμβρίου 1991 για την πρώτη αγωνιστική.

«Πατήστε τους να τελειώνουμε»

«Πατήστε τους να τελειώνουμε»

Τι ζήτησαν οι οπαδοί από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Τα είπαν για λίγα λεπτά με τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος άκουγε τις απαιτήσεις του κόσμου.

Από νωρίς στον Ναό

Από νωρίς στον Ναό

Κοσμοσυρροή αναμένεται απόψε στον Ναό, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να κατακλύζουν τις εξέδρες για να δουν Θρύλο.