Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την Τετάρτη να του δείξετε ποιος πραγματικά είναι ο Ολυμπιακός!

Την Τετάρτη να του δείξετε ποιος πραγματικά είναι ο Ολυμπιακός!
Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018 - 15:46

Την ευκαιρία να αναδείξει το... θέμα που έχει με τον Ολυμπιακό, δεν έχασε ο Όγκνιεν Βράνιες. Λίγο μετά τη νίκη της ομάδας του, ανάρτησε ένα μήνυμα στο οποίο αναρωτήθηκε, «Ποιος είναι ο Ολυμπιακός;»... Θα σου πούμε εμείς Βράνιες, ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Είναι η ομάδα που έχει 44 πρωταθλήματα Ελλάδας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι μαζί, έχουν ΛΙΓΟΤΕΡΑ!!!

Είναι η ομάδα με τα περισσότερα Κύπελλα και Σούπερ Καπ, ενώ είναι και η ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια έχει δώσει περίπου το 40% των βαθμών της χώρας στην UEFA. Τα χρόνια λοιπόν που η δική σου βολόδερνε σε Β' και Γ' Εθνική, αντιμετωπίζοντας Ραφήνες, Λούτσες, Σπάτα και... Μεσόγεια, ο Ολυμπιακός κέρδιζε τις Μάντσεστερ Γ., Γιουβέντους και Ατλέτικο μεταξύ άλλων.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού λοιπόν, καλούνται την Τετάρτη να απαντήσουν καταλλήλως στον Βράνιες για αυτή του την ερώτηση. Το ποιος είναι ο Ολυμπιακός το ξέρει όλη η Ελλάδα και εκείνη η ομάδα που ακόμα κι έτσι, με τον πόλεμο που δέχεται, θα προσπαθήσει να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή. Και που από το 1997 και μετά, έχει παραπάνω πρωταθλήματα από όσα έχει η δική σου από ίδρυσής της.

Την Τετάρτη οι παίκτες έχουν μια ευκαιρία να απαντήσουν στον Βράνιες και καλά θα κάνουν να μην την αφήσουν να πάει χαμένη.

Διαβάστε επίσης

Ο Κομίνης στη ρεβάνς

Ο Κομίνης στη ρεβάνς

Ο ρέφερι από τη Θεσπρωτία θα διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς του 0-0 του Ναού.

«Ο Ολυμπιακός δέχεται έναν πόλεμο που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά - Δεν τα παρατάμε»

«Ο Ολυμπιακός δέχεται έναν πόλεμο που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά - Δεν τα παρατάμε»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στην τραγική διαιτησία του Παπαπέτρου στον αγώνα με την ΑΕΚ, στην δήθεν... εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στον ανηλεή πόλεμο που δέχεται ο Θρύλος. Ωστόσο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ο Ολυμπιακός δεν σταματάει και θα συνεχίσει να παλεύει.

Μια χαρά τα πηγαίνει η εξυγίανση

Μια χαρά τα πηγαίνει η εξυγίανση

Κάθε Κυριακή στο ίδιο έργο θεατές. Με τον Ολυμπιακό να «σφάζεται» από τη διαιτησία, την ώρα που οι υπόλοιποι έχουν πάντα τη βοήθεια, όποτε χρειάζεται.

Μάχη, παντού...

Μάχη, παντού...

Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί από εδώ και πέρα στον Ολυμπιακό. Μάχη για το Κύπελλο και μάχη για ό,τι καλύτερο στο πρωτάθλημα, αφού ο Θρύλος δεν τα παρατάει.