Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια χαρά τα πηγαίνει η εξυγίανση

Μια χαρά τα πηγαίνει η εξυγίανση
Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018 - 15:12

Αυτή η εξυγίανση που έχουν φέρει στο ποδόσφαιρο, δεν ξέρουμε αν έχει φτάσει στο πικ της, αλλά κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Αδικώντας τον Ολυμπιακό κατάφωρα, δίνοντας τη χείρα βοηθείας της παράλληλα στους άλλους. Στην προκειμένη περίπτωση είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Ειδικότερα ο πρώτος δικέφαλος έχει σπάσει κάθε ρεκόρ εύνοιας, ενώ ο δεύτερος, όποτε παίζει με τον Ολυμπιακό, όχι απλά παίρνει τα σφυριγματάκια του, αλλά τις σφυριγματάρες του.

Έτσι είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή και έτσι καλείται να πορευτεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει δύσκολο έργο, αλλά θα παλέψει για το καλύτερο, που είναι φυσικά ο τίτλος. Όπως βλέπουμε λοιπόν, η εξυγίανση εξακολουθεί να κάνει τα δικά της, ο Ολυμπιακός έδωσε κιόλας δικαιώματα με την εμφάνισή του χθες και να που η ομάδα έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα, απλά δυσκόλεψε η υπόθεση. Όχι πως είναι τίποτα δύσκολο να γίνει η εκ νέου ανατροπή, απλά επειδή το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο και με τέτοια διαιτησία να αβαντάρει τους υπόλοιπους, είναι πασιφανές πως η ομάδα θα χρειαστεί να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και να είναι πιο προσεκτική, σε όλους τους τομείς.

Διαβάστε επίσης

Ο Κομίνης στη ρεβάνς

Ο Κομίνης στη ρεβάνς

Ο ρέφερι από τη Θεσπρωτία θα διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς του 0-0 του Ναού.

Μάχη, παντού...

Μάχη, παντού...

Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί από εδώ και πέρα στον Ολυμπιακό. Μάχη για το Κύπελλο και μάχη για ό,τι καλύτερο στο πρωτάθλημα, αφού ο Θρύλος δεν τα παρατάει.

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη μαγκιά!

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη μαγκιά!

Το να πάρει ο Θρύλος τον τίτλο κόντρα στη χειρουργική διαιτησία κάθε Κυριακής και κόντρα σε όλους όσους εκείνους προχωρούν χεράκι-χεράκι μαζί της.