Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γυρίζει τον διακόπτη

Γυρίζει τον διακόπτη
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 - 18:25

Ηρθε η ώρα να γυρίσει ο διακόπτης! Ο Ολυμπιακός θέλει να αντιδράσει μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και οφείλει να το κάνει, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επικεντρωθεί στον αγώνα με την ομάδα του Κάναντι και γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο, αλλά συνάμα σημαντικό ματς.

Ο Θρύλος, όπως είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες του Ολυμπιακού και ο Γιάννης Βρέντζος στην προπόνηση της Πέμπτης, πρέπει να κάνει το «10 στα 10» μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Το πρώτο εμπόδιο που έχουν μπροστά τους οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι ο Ατρόμητος. Οι Πειραιώτες θα πρέπει να παραταχθούν στο Περιστέρι με το μαχαίρι στα δόντια, προκειμένου να περάσουν από μια έδρα, στην οποία παραδοσιακά δυσκολεύονται.

Πρέπει όλοι όσοι αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες. Οφείλουν να το κάνουν, για τον εαυτό τους, τον κόσμο και φυσικά τη διοίκηση του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

«Ολοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα πάντα»

«Ολοι μαζί θα ξεπεράσουμε τα πάντα»

Το μήνυμα του Μάρκο Μάριν για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί – Στα ελληνικά το ποστ του Γερμανού, που ζητάει τη στήριξη του κόσμου για τη μεγάλη ανατροπή!