Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους»

«Θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους»
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 - 15:54

Τον δικό του σχολιασμό σε δημοσιεύματα του Τύπου έκανε ο Κώστας Καραπαπάς, με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναφέρεται σε ρεπορτάζ που έχουν να κάνουν με τον Χάσι, τον Μουρίκη, αλλά και κάποιων άλλων θεμάτων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη δημοσιότητα.

Αναλυτικά...

Από το ΦΩΣ των ΣΠΟΡ δεν περιμέναμε να σεβαστούν τα δύσκολα. Εδώ και στα εύκολα προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αλλά επειδή αυτές τις κρίσιμες στιγμές δεν θα αφήσουμε να τρελαθεί ο κόσμος και να παρασύρονται δικοί μας άνθρωποι, δυο διευκρινίσεις για σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας.

1. Η διοίκηση ζήτησε από τον Χάσι την πρόκριση στους ομίλους όπως θα τη ζητούσε από κάθε προπονητή! Προφανέστατα δε θα πει η διοίκηση τι προετοιμασία θα γίνει και πως θα γίνει αυτή. Γι αυτό αποφασίζουν ΜΟΝΟ οι προπονητές. Το να γράφουν ότι ζητήσαμε χαλαρή ή σκληρή προπόνηση, είναι γελοίο τουλάχιστον.

2. Ο Χρήστος Μουρίκης έφυγε από το Ρέντη με εισήγηση του Τάκη Λεμονή και ΟΧΙ του Ντάρκο Κοβάσεβιτς όπως ψευδώς γράφει η εφημερίδα. Και κατά κοινή ομολογία στο Ρέντη, από τότε υπάρχουν μεγάλα ζητήματα με την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.

Προσπαθούμε να γυρίσουμε την κατάσταση και θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους. Άσχετα με το πόσοι θα σταθούν δίπλα μας, δε θα αφήσουμε τα ψέματα των χορηγούμενων από τον ΟΠΑΠ να περνούν έτσι...


Διαβάστε επίσης

Γυρίζει τον διακόπτη

Γυρίζει τον διακόπτη

Ο Θρύλος έχει επικεντρωθεί στη μάχη της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου – Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και αυτό το ξέρουν πολύ καλά άπαντες στο Ρέντη.