Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι πιθανότητες που συγκεντρώνει ο Μιραλάς!

Οι πιθανότητες που συγκεντρώνει ο Μιραλάς!
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 - 11:52

Ο Πανιώνιος αποτελεί τον επόμενο αντίπαλο του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη προκειμένου να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα, ώστε να διεκδικήσουν έως το τέλος της χρονιάς, ό,τι καλύτερο μπορούν. Με τον Όσκαρ Γκαρθία να έχει κάποια πράγματα στο μυαλό του, αλλά συνάμα και κάποια προβλήματα.

Και για αυτό θέλει πάση θυσία να έχει όσους παίκτες μπορεί στη διάθεσή του. Καθώς Αλεξί Ρομαό και Φελίπε Πάρντο είναι τιμωρημένοι. Από εκεί και πέρα, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο και πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκειά του, εμφανίστηκαν κάποια προβλήματα και ένα από αυτά αφορούν και τον Κέβιν Μιραλάς.

Έναν παίκτη τον οποίο έχει μεγάλη ανάγκη ο Γκαρθία, καθώς διαφορετικό είναι να έχει έναν τέτοιο παίκτη στην 11άδα του και διαφορετικό να μην τον έχει. Οι πιθανότητες να βρεθεί στον αγώνα με τον Πανιώνιο ο Βέλγος είναι αυξημένες σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και σύντομα θα ξεκαθαρίσουν όλα. Αν μπορεί δηλαδή να τον εμπιστευτεί ο Ισπανός κόουτς.

Τα μηνύματα λοιπόν για τον Βέλγο είναι ενθαρρυντικά και δεν αποκλείεται να έχουμε ευχάριστα νέα. Ο παίκτης προπονήθηκε σε μεγάλο μέρος του χθεσινού προγράμματος, οι ενοχλήσεις που έχει στον ώμο δείχνουν να υποχωρούν και ο Γκαρθία ελπίζει φυσικά να έχει τον παίκτη στη διάθεσή του.

Διαβάστε επίσης

Κωδικός... Κούτρης!

Κωδικός... Κούτρης!

Γιατί ο Γκαρθία στηρίζεται στον μπακ του Ολυμπιακού και γιατί θέλει να τον έχει έτοιμο ενόψει των αγώνων που έπονται.

Εχει… παρελθόν!

Εχει… παρελθόν!

Ο Νεοφυτιάδης τα είχε κάνει μαντάρα στον αγώνα του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης τον περασμένο Σεπτέμβριο.