Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντατικά στο Ρέντη

Εντατικά στο Ρέντη
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 - 13:29

Μερικές ημέρες έχουν απομείνει ακόμα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη για τον πηγαιμό του πρωταθλητή Ελλάδας, αλλά συναγερμός έχει σημάνει και στο Ρέντη, καθώς ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να παίξει ένα από τα σπουδαιότερα ντέρμπι των τελευταίων χρόνων εκεί. Οι Πειραιώτες θέλουν το καλό αποτέλεσμα και θα κάνουν το παν για να τα καταφέρουν.

Ο Όσκαρ Γκαρθία από τη μεριά του, κάνει... εντατικά στους παίκτες του για αυτά που θα συναντήσουν στην Τούμπα. Δεν είναι δηλαδή μόνο τι κάνει ο κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ ξεχωριστά στο γήπεδο, αλλά και το τι κάνει και ο κάθε οπαδός ξεχωριστά στην εξέδρα. Μία φορά να έχει πάει στην Τούμπα ο Ολυμπιακός και να έχει κυλήσει ομαλά ο αγώνας, απλά δεν υπάρχει.

Εδώ πέρυσι πέταξαν από πολυκατοικία κερί, που έσπασε τον αεραγωγό του πούλμαν και έπεσε μέσα. Όλα αυτά λοιπόν έχουν φροντίσει να τα κάνουν γνωστά στους παίκτες από τον Ολυμπιακό, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για όλα και να μην επηρεαστούν. Ούτως ή άλλως, κάθε χρόνο γίνονται αυτά, προφανώς θα γίνουν και φέτος.

Αλλά στον Ολυμπιακό είναι ψυλλιασμένοι και συνάμα αποφασισμένοι να πάρουν αυτό που θέλουν στην Τούμπα και να μειώσουν τη διαφορά στη βαθμολογία. Αναμένονται και αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων, όπως όλοι γνωρίζουμε και για αυτόν τον λόγο το ματς στην Τούμπα είναι πάρα πολύ κρίσιμο.

Διαβάστε επίσης

Rentis... no problem!

Rentis... no problem!

Σε όλους τους παίκτες του στηρίζεται για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Όσκαρ Γκαρθία και αν και η τελευταία προπόνηση, που γίνεται αύριο, είναι «καθαρή», θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα.

«Πάμε για νίκη στην Τούμπα»

«Πάμε για νίκη στην Τούμπα»

Τελικό, χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Αλεξί Ρομαό. Ο Τογκολέζος έκανε λόγο πως όλοι οι παίκτες είναι αποφασισμένοι για τη νίκη.