Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Rentis... no problem!

Rentis... no problem!
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 - 13:47

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από το Ρέντη και αφορούν την προπόνηση του Ολυμπιακού, την προτελευταία, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Όσκαρ Γκαρθία βλέπει το ιατρικό και το... ποινικό δελτίο της ομάδας να είναι ολοκάθαρο και μετά από καιρό, έχει τη δυνατότητα να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Δεν υπάρχει ούτε ένας τραυματίας, ούτε ένας τιμωρημένος. Ό,τι καλύτερο δηλαδή.

Η τελευταία προπόνηση από εκεί και πέρα, θα γίνει το Σάββατο στο Ρέντη. Τότε θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση στην Τούμπα και τότε θα γίνουν φυσικά γνωστά τα πλάνα, καθώς θα γίνουν γνωστοί και οι παίκτες που θα κοπούν. Τότε θα πάρουμε όλοι μια ιδέα για το πώς θα παίξει κατά τα φαινόμενα ο Θρύλος στην Τούμπα.

Το πιο ευχάριστο από όλα βέβαια, είναι το γεγονός πως μετά από καιρό δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα για τον Γκαρθία. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του και εφόσον όλα πάνε καλά και αύριο, τότε θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει τους καλύτερους. Φελίπε Πάρντο και Αλεξί Ρομαό εξέτισαν, όσοι αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, τα έχουν ξεπεράσει και εφόσον όλα αύριο κυλήσουν ομαλά, τότε ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ταξιδέψει πάνοπλος για τη μάχη της Τούμπας.

Διαβάστε επίσης

«Λιοντάρια» στη ζούγκλα της Τούμπας!

«Λιοντάρια» στη ζούγκλα της Τούμπας!

Έτσι θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού για να φτάσουν στη νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη. Από την αρχή δυνατά και να μην απαντήσουν στις προκλήσεις.

Εντατικά στο Ρέντη

Εντατικά στο Ρέντη

Με τα μούτρα στη δουλειά έχουν πέσει οι «ερυθρόλευκοι» ενόψει του αγώνα στην Τούμπα και στόχο έχουν να... αφοπλίσουν τους Θεσσαλονικείς.