Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ οφσάιντ το γκολ της ΑΕΚ… (vid)

ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ οφσάιντ το γκολ της ΑΕΚ… (vid)
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 - 11:24

Ακόμη μία ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξυγίανσης… Η ΑΕΚ στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι άνοιξε το σκορ με τον Αραούχο στο 68', σε μία φάση, η οποία ξεκίνησε με τον Λιβάγια να βρίσκεται σε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ θέση οφσάιντ.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Σιδηρόπουλος καθώς και ο βοηθός του Καρσιώτης έκλεισαν τα μάτια στη συγκεκριμένη φάση, ευνοώντας ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ την ΑΕΚ για ακόμη μία φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Απίθανα πράγματα… Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλετε; Να βάζει αντικανονικά γκολ η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και αυτά να μετράνε σαν να μη συμβαίνει τίποτα;

Γελάει ο κόσμος! Η εξυγίανση συνεχίστηκε και στο Περιστέρι με τους ρέφερι να κάνουν ότι μπορούν και πάλι ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να σκοράρει και να πάρει αποτέλεσμα στο Περιστέρι. Παράλληλα, ο κορυφαίος... δεν έδωσε κόκκινη κάρτα τόσο στον Μοράν στο 83' σε αγκωνιά πάνω στον Ουάρντα καθώς και στον Λιβάγια ο οποίος χτύπησε τον Γιαννούλη και στη συνέχεια και τον Γιαννιώτη.

Η εξυγίανση σε όλο της το μεγαλείο...

Δείτε το γκολ-παρωδία της ΑΕΚ:

Διαβάστε επίσης

Νέο βίντεο από την ρίψη του αντικειμένου στο πρόσωπο του Γκαρθία (vid)

Νέο βίντεο από την ρίψη του αντικειμένου στο πρόσωπο του Γκαρθία (vid)

Ένα νέο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, το οποίο αναιρεί τους ισχυρισμούς του ΠΑΟΚ, ότι η ρίψη του ρολού ταμειακής μηχανής έγινε στο πλαίσιο τελετουργικού των Θεσσαλονικιών, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει πρόθεση να χτυπήσει τον προπονητή του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο τελικά κατάφερε.

Κι όμως δεν είναι τελειωμένος ο Ολυμπιακός

Κι όμως δεν είναι τελειωμένος ο Ολυμπιακός

Βιάστηκαν να βγάλουν τον Θρύλο από τη μέση, αλλά τα πράγματα δεν τους ήρθαν βολικά. Τι γίνεται μέχρι το φινάλε, πως διαμορφώνεται η κατάσταση, ποια τα σενάρια κατάκτησης του τίτλου.