Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να τι έγραφε το ρολό που πέταξε ο νεαρός (pic)

Να τι έγραφε το ρολό που πέταξε ο νεαρός (pic)
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 - 13:54

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ζούγκλας της Τούμπας δεν ήταν ούτε το σκούτερ που κρεμάστηκε στην εξέδρα, ούτε η σημαία που δυστυχώς είχαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και δεν τους τιμάει καθόλου αυτό, ούτε το μπουκάλι που έπεσε. Ήταν ο νεαρός που πέταξε το ρολό στον Γκαρθία, κάτι το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό του.

Το gavros.gr έψαξε και βρήκε τι ακριβώς έγραφε επάνω του το ρολό της ταμειακής μηχανής. Και όπως θα δείτε πολύ καλά παρακάτω, είχε πιει αρκετά ο φίλος μας. Μπιρίτσες, αλκοόλ και άλλα τέτοια. Είχε φάει και καλά, μάλιστα. Λογικό λοιπόν να προβεί σε αυτή την κίνηση, έχοντας κιόλας τους διπλανούς του να βρίζουν τις μάνες όλων στον Ολυμπιακό.

Να λοιπόν τι έγραφε το ρολό που πέταξε ο 27χρονος.



*Εννοείται πως δεν υπάρχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Αλλά δεν τρελάνετε τον κόσμο εσείς...

Διαβάστε επίσης

Αυτό ανάρτησε η Ακρίτα (pic)

Αυτό ανάρτησε η Ακρίτα (pic)

Κρίμα - πραγματικά - που υπάρχουν άνθρωποι που ειρωνεύονται για τον τραυματισμό ενός άλλου. Αν συνέβαινε σε κοντινό τους πρόσωπο, το ίδιο θα έκαναν;

«Δεμένος»... χειροπόδαρα!

«Δεμένος»... χειροπόδαρα!

Διαβάστε γιατί ο ΠΑΟΚ είναι αντιμέτωπος με δύο κατηγορητήρια - Σε όλα αυτά, προσθέστε και τον... αντικειμενικό γιατρό...

Αυτός φταίει για όλα και συνεπώς, ΕΣΕΙΣ!

Αυτός φταίει για όλα και συνεπώς, ΕΣΕΙΣ!

Ο νεαρός που πέταξε το ρολό στον Γκαρθία, είναι τακτικός θαμώνας στη ζούγκλα. Οπότε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όφειλε να λάβει τα μέτρα της και να μην δει ποτέ αγώνα της ομάδας του.