Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να μην περάσει το σκάνδαλο

Να μην περάσει το σκάνδαλο
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 - 17:52

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο ΠΑΟΚ πέφτει πάντα στα… μαλακά, ουσιαστικά με αυτό ισοδυναμεί το κατηγορητήριο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, άσχετα αν είναι μονόδρομος ο μηδενισμός, οι μείον τρεις βαθμοί και η τιμωρία έδρας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, λόγω του αναμφισβήτητου τραυματισμού του Γκαρθία, όμως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, έχει δικαίωμα να αποδώσει ένα πραγματικό κατηγορητήριο. Με βάση το άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά και τη σχετική καταγγελία του Ολυμπιακού, έχει δικαίωμα να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ, η οποία θα συμπεριληφθεί στο κατηγορητήριο για τα επεισόδια έξω από την Τούμπα, με βάση την έκθεση της αστυνομίας, ζητώντας να εφαρμοστεί και το άρθρο 15, παράγραφος 4 β που για τέτοια επεισόδια, τα οποία ήταν πολύ σοβαρά με συνέπεια των τραυματισμό τριών αστυνομικών, προβλέπει επιπλέον – 3 βαθμούς και επιπλέον τιμωρία 2-4 αγωνιστικών.

Αναλυτικά:

Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000) και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές και επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών.

Διαβάστε επίσης

Πληρώνει την πρώτη δόση για Μπεν

Πληρώνει την πρώτη δόση για Μπεν

Η πώληση του Ρίτσμοντ Μποάκιε στην Κίνα δίνει στον Ερυθρό Αστέρα την ευχέρεια να καταβάλει τα πρώτα 250 χιλ. ευρώ για την απόκτηση του Κομοριανού από τον Ολυμπιακό.

Ομόφωνα αθώος ο Κουντούρης

Ομόφωνα αθώος ο Κουντούρης

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε ο Μιχάλης Κουντούρης στη δίκη του Koriopolis, η οποία ξεκίνησε την 21/10/2016 και ολοκληρώθηκε σήμερα (28/2/2018).