Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομόφωνα αθώος ο Κουντούρης

Ομόφωνα αθώος ο Κουντούρης
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 - 15:54

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε ο Μιχάλης Κουντούρης στη δίκη του Koriopolis, η οποία ξεκίνησε την 21/10/2016 και ολοκληρώθηκε σήμερα (28/2/2018).

Την αθώωσή του είχε ζητήσει και η Εισαγγελέας της έδρας με πρότασή της. Ο Κουντούρης εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του Σταύρο Γεωργόπουλο, που δήλωσε:

«Άλλη μία πανηγυρική δικαίωση για έναν διοικητικό παράγοντα του Ολυμπιακού, ο οποίος κατηγορήθηκε με μεθοδευμένα ψεύδη και παραπέμφθηκε αδίκως, καθώς η εμπλοκή του βασίστηκε σε παραποίηση του περιεχομένου των συνομιλιών του. Όσοι είχαν πρόσβαση στη δικογραφία γνώριζαν ότι ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και Πρόεδρος του Ερασιτέχνη είναι αθώος. Η Απόφαση του Δικαστηρίου ήλθε απλώς ως τυπική επιβεβαίωση. Αυτό που θα έπρεπε, ωστόσο, να μας προβληματίσει ως κοινωνία είναι η ανεπίγνωστη διαπόμπευση και ο άδικος στιγματισμός που υφίσταται κάθε κατηγορούμενος μέχρι να αθωωθεί. Καλή συνέχεια στο υπερπολύτιμο για την κοινωνία έργο του στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, στις Ακαδημίες του οποίου έχουν βρει υγιές καταφύγιο χιλιάδες παιδιά».

Ομόφωνα αθώος λοιπόν ο Κουντούρης, με ακόμα ένα ψεύδος και κατηγορία κατά παράγοντα του Ολυμπιακού να καταρρίπτεται πανηγυρικά.

Διαβάστε επίσης

Να μην περάσει το σκάνδαλο

Να μην περάσει το σκάνδαλο

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ μπορεί να ασκήσει δίωξη στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου, ώστε να μην γλιτώσει επιπλέον -3 βαθμούς

Κλείστε τη ζούγκλα να τελειώνουμε επιτέλους...

Κλείστε τη ζούγκλα να τελειώνουμε επιτέλους...

Μία είναι η λύση. Να κλείσει η Τούμπα, να μην γίνει ποτέ αγώνας εκεί, να ηρεμήσουμε όλοι μας. Δεν είχε πει κάποτε ο Σαββίδης να πάρει την ομάδα και να πάει σε άλλο πρωτάθλημα; Στο καλό, σε κανέναν δεν θα λείψετε.

Το πιο ισχυρό «ελατήριο»…

Το πιο ισχυρό «ελατήριο»…

Ό,τι κι αν γίνει, όσα μαγειρέματα κι αν πέσουν, ο Ολυμπιακός κερδισμένος θα είναι. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.