Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είχατε δώσει μια υπόσχεση...

Είχατε δώσει μια υπόσχεση...
Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 - 14:34

Από το ρεπορτάζ στο Ρέντη, όλη αυτή την περίοδο, «έβγαινε» το γεγονός της «δίψας» που έχουν οι Πειραιώτες για να αντιστρέψουν την κατάσταση και να διεκδικήσουν τον τίτλο. Όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καταφέρει να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους. Έχουν κερδίσει ελάχιστα ματς από το 10/10 που έλεγαν ότι θα κάνουν, αλλά το κυριότερο δεν είναι τα αποτελέσματα, αλλά η μέτρια εικόνα τους.

Πριν από μερικές εβδομάδες λοιπόν, μετά το 1-1 με τον Αστέρα και το 1-2 από την ΑΕΚ, είχαν πει όλοι μαζί πως από εδώ και πέρα, θα τα δώσουν όλα για να κάνουν το 10/10. Και τι έχουν κάνει από τότε; Ισοπαλία με τον Ατρόμητο 2-2, νίκη με τον Πανιώνιο με 1-0, το ματς στην Τούμπα δεν έγινε και χθες, ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΟ.

Μία νίκη λοιπόν έχουν πάρει όλο αυτό το διάστημα. Είχαν δώσει μια υπόσχεση στον κόσμο της ομάδας οι παίκτες, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει. Πλέον, απομένουν έξι αγωνιστικές ακόμα για το τέλος, αλλά ο τίτλος φαίνεται να έχει... πετάξει. Πάρα πολύ δύσκολα θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να κάνει το 8/8 από το '11 και μετά. Την υπόσχεσή τους οι παίκτες, δεν την κράτησαν, δεν την έκαναν πράξη.

Άλλο να παλεύεις και να μην σου κάθεται το αποτέλεσμα (μαζί και ο Ευαγγέλου) και άλλο να μην παλεύεις και να σου κάθεται στο σβέρκο ο... Ευαγγέλου. Και ο Κάθε Ευαγγέλου.

Διαβάστε επίσης

Και ο Κέβιν και ο Ούρος...

Και ο Κέβιν και ο Ούρος...

Σε κακή κατάσταση οι δύο παίκτες. Ντεφορμέ αμφότεροι, θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και κατά τα φαινόμενα να είχαν χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό.

«Ο διαιτητής έκανε λάθος»

«Ο διαιτητής έκανε λάθος»

Ο Σίλβιο Προτό αναφέρθηκε στο διαιτητικό λάθος του Ευαγγέλου στον αγώνα, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για το άσχημο αποτέλεσμα.