Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το μαχαίρι στα δόντια ο... Ευαγγέλου

Με το μαχαίρι στα δόντια ο... Ευαγγέλου
Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 - 14:42

Εδώ και αρκετές ημέρες διαβάζαμε για το τι έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Στην αρχή έκαναν λόγο για 10/10, που μετά έγινε 7/7... Με το μαχαίρι στα δόντια λοιπόν περιμέναμε να μπουν στον αγώνα με τον ΠΑΟ, αλλά αυτός που το είχε στα δόντια του, ήταν ο... ρέφερι. Ο Ευαγγέλου. Που την κατάλληλη στιγμή, έδωσε το πέναλτι, με την ανατροπή να γίνεται εκτός περιοχής και να δίνει την ευκαιρία στον ΠΑΟ να ισοφαρίσει.

Αλλά εδώ που τα λέμε, οι παίκτες δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Και δεν είναι στο ύψος των περιστάσεων εδώ και αρκετό καιρό. Ναι, υπάρχει η δικαιολογία για τον Ευαγγέλου, που θα ήταν μεγαλύτερη και δικαιολογημένη, αν παίζατε λίγη μπάλα. Δυστυχώς, όμως, δεν τα καταφέρατε και δώσατε δικαιώματα.

Εσάς περιμέναμε να μπείτε λοιπόν παθιασμένοι στο γήπεδο για να τους συντρίψετε, αλλά ο πιο παθιασμένος από όλους, ήταν ο ρέφερι, που... κράτησε δυνάμεις για το τέλος και βρήκε τη θέληση να σφυρίξει το πέναλτι - που δεν ήταν - και να χαρίσει την ισοπαλία στον ΠΑΟ.

Αλλά εσείς, μπάλα δεν παίξατε.

Διαβάστε επίσης

Υπήρχε κόσμος...

Υπήρχε κόσμος...

Κόσμος υπήρχε χθες στον Ναό, αλλά εκτός αυτού βεβαίως, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν τιμωρημένος.

Είχατε δώσει μια υπόσχεση...

Είχατε δώσει μια υπόσχεση...

Το 10/10 είχαν βάλει στόχο οι παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά δεν έχουν καταφέρει να τηρήσουν την υπόσχεσή τους, ανεξάρτητα από το τι κάνουν οι ρέφερι.

Και ο Κέβιν και ο Ούρος...

Και ο Κέβιν και ο Ούρος...

Σε κακή κατάσταση οι δύο παίκτες. Ντεφορμέ αμφότεροι, θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και κατά τα φαινόμενα να είχαν χαρίσει τη νίκη στον Ολυμπιακό.