Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη «ανάσα» για τον Απόλλωνα

Νίκη «ανάσα» για τον Απόλλωνα
Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 - 21:29

Νίκη παραμονής πήρε ο Απόλλων Σμύρνης στην Ριζούπολη κόντρα στον Παναιτωλικό με 2-1. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πλέον έπιασε στον βαθμολογικό πίνακα στους 19 βαθμούς την Κέρκυρα και έτσι παρέμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία.

Πάντως, στην ισοβαθμία υστερούν από τους Φαίακες και έτσι βρίσκονται και πάλι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι θέλουν πολύ τη νίκη, κάτι το οποίο τελικά φάνηκε και στο τελικό αποτέλεσμα, αν και στο τέλος οι Αγρινιώτες έβαλαν δύσκολα στον Απόλλωνα. Εκείνος, ωστόσο, άντεξε και πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

Η ομάδα της Ριζούπολης προηγήθηκε στο 45’ με αυτογκόλ του Γουίλιαν, ενώ στο 58’ ο Αλμπάνης με ένα εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 71’ ο Ντίαζ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2 (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Στάθης, Ζησόπουλος, Κύργιας, Παπάζογλου, Τσουκαλάς (72' Χουάρες), Κονέ, Ναδάλες, Αλμπάνης, Μενδρινός (81' Ντεβέσα), Στόουκς (90'+1 Καστιγέχος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Σοάρες, Μύγας (57' Γιαννιώτης), Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Μοράρ, Μάζουρεκ (27' λ. τρ. Βασιλούδης), Ντίας, Μπαρμπόσα (69' Ιταμπέλ), Ρόσα.

Διαβάστε επίσης

Καταπέλτης για τα ψέματα του ΠΑΟΚ: -3 βαθμοί, το ματς στον Ολυμπιακό και 2 αγώνες χωρίς κόσμο

Καταπέλτης για τα ψέματα του ΠΑΟΚ: -3 βαθμοί, το ματς στον Ολυμπιακό και 2 αγώνες χωρίς κόσμο

Καμπάνα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα αίσχη που έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία - Προσπάθησαν να βγάλουν τρελή όλη την Ελλάδα, αλλά στο τέλος γελοιοποιήθηκαν.

Υπήρχε κόσμος...

Υπήρχε κόσμος...

Κόσμος υπήρχε χθες στον Ναό, αλλά εκτός αυτού βεβαίως, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν τιμωρημένος.