Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μήνυμα του «μάγου» Τζιοβάνι για τα γενέθλια του Θρύλου (pic)

Το μήνυμα του «μάγου» Τζιοβάνι για τα γενέθλια του Θρύλου (pic)
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 - 17:29

Μπορεί πλέον να έχει κρεμάσει τα παπούτσια του και να ζει μόνιμα στην πατρίδα του, ωστόσο, δεν ξεχνάει τον Θρύλο και όσα έζησε με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο λόγος για τον σπουδαίο Τζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία του όταν αγωνιζόταν στον Θρύλο και έστειλε το δικό του μήνυμα για τα 93α γενέθλια του συλλόγου. «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τα 93 χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να τον αποθεώνουν και τον ευχαριστούν για όσα πρόσφερε στην ομάδα.

Αλλωστε, πρόκειται για έναν από τους παίκτες που αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού! «Τζιοβάνι Ντε Ολιβέιρα, οε οε…», ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα, όταν ο Βραζιλιάνος μάγευε τα πλήθη με τη φανέλα του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας.

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης

«93 χρόνια ένδοξης ιστορίας» (pic)

«93 χρόνια ένδοξης ιστορίας» (pic)

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.

Εκτός οι... δύο

Εκτός οι... δύο

Δύο παίκτες έμειναν εκτός αποστολής από αυτούς που επέλεξε ο Όσκαρ Γκαρθία για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Ούτε ο Φουστέρ μας ξέχασε (pic)

Ούτε ο Φουστέρ μας ξέχασε (pic)

Ο πιστός στρατιώτης της ομάδας του Ολυμπιακού, ανάρτησε το δικό του ευχητήριο μήνυμα στα social media. Να 'σαι καλά μεγάλε Νταβίντ.