Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τύφλα να 'χει ο Κλιντ Ίστγουντ

Τύφλα να 'χει ο Κλιντ Ίστγουντ
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 - 11:46

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν χθες στην Τούμπα. Εκεί όπου ο πιστολέρο (σ.σ. όχι ο Κώστας Μήτρογλου), Ιβάν Σαββίδης, μπήκε με το πιστόλι στη ζώνη για να φοβερίσει τους πάντες για το γκολ που ακυρώθηκε, μετά κατακυρώθηκε, μετά ακυρώθηκε και τελικά προσμέτρησε, γιατί έτσι όπως πήγαινε το πράγμα, ίσως να είχαμε τραυματίες.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, διαμαρτυρήθηκε λοιπόν για το γκολ της ομάδας του στα τελευταία λεπτά και έγινε χαμός. Εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με το έτσι θέλω, πολύ απλά διότι εκεί είναι... Τούμπα-ζούγκλα, χωρίς να έχει σκεφτεί πως το πρωί είχε κάνει παράκληση στους οπαδούς για κόσμια ατμόσφαιρα. Μόνο που την ξέχασε την κόσμια ατμόσφαιρα και εισέβαλε ο ίδιος στο γήπεδο.

Αν έχεις τέτοιον πρόεδρο, τι να τους κάνεις τους χούλιγκαν. Τύφλα να 'χει ο Κλιντ Ίστγουντ και ο Φράνκο Νέρο. Ο πιστολέρο ιδιοκτήτης έφερε μια άλλη πραγματικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την καλόγρια στη φωτογραφία να αντικατοπτρίζει πλήρως τους καλούς χθες οπαδούς του ΠΑΟΚ, που έβλεπαν τον πρόεδρό τους να κάνει αυτός, τούτη τη φορά, μπάχαλο έναν αγώνα, που έχουμε γράψει ξανά πως δεν είναι ικανοί να διοργανώσουν.

Διαβάστε επίσης

Τα ποσταρίσματα του Κώστα Καραπαπά (pics)

Τα ποσταρίσματα του Κώστα Καραπαπά (pics)

Να γελάσει κανείς ή να κλάψει με αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Δείτε τις αναρτήσεις του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη ζούγκλα.