Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκολ και ασίστ ο Τσιμίκας (vid)

Γκολ και ασίστ ο Τσιμίκας (vid)
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 - 10:37

Ένας από τους δανεικούς του Ολυμπιακού που ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις τους τη φετινή σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο 22χρονος αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Βίλεμ ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους» φανερώνει συνεχώς βελτίωση στο παιχνίδι του, βοηθώντας σημαντικά την ολλανδική ομάδα στις 31 του συμμετοχές τη φετινή χρονιά.

Τεράστια ήταν η συμβολή του στο ματς του Σαββάτου (17/03) με την Τβέντε, όπου ο Τσιμίκας άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης, ενώ έδωσε και την ασίστ στο 2ο γκολ της ομάδας του για το τελικό 2-2 στην αναμέτρηση.

Ο Τσιμίκας αποτελεί ένα παιδί που του αρέσει να δουλεύει και να βελτιώνεται συνεχώς και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν συνεχίσει έτσι σύντομα θα επιστρέψει στον Πειραιά.

Δείτε το πολύ ωραίο γκολ που σημείωσε, καθώς και την ασίστ του:

Διαβάστε επίσης

Χαμόγελα για Χουτεσιώτη

Χαμόγελα για Χουτεσιώτη

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πήρε την ευκαιρία του στο φιλικό με τον Πανιώνιο και έδειξε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί όποτε του ζητηθεί, προσφέροντας στην ομάδα.

Κινέζικο ενδιαφέρον για Εμενίκε

Κινέζικο ενδιαφέρον για Εμενίκε

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Νιγηριανός επιθετικός συνεχίζει να αποτελεί πόλο έλξης για αρκετές ομάδες, κάνοντας λόγο για πρόταση συλλόγου από την Κίνα.

Έκλεισε Μάνο ο Ολυμπιακός

Έκλεισε Μάνο ο Ολυμπιακός

Ο 23χρονος Έλληνας επιθετικός του ΟΦΗ φαίνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει υπογράψει ήδη το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.