Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμόγελα για Χουτεσιώτη

Χαμόγελα για Χουτεσιώτη
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 - 11:18

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που πήρε ευκαιρία από τον Όσκαρ Γκαρθία στο φιλικό με τον Πανιώνιο ήταν ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση, χωρίς βέβαια να χρειαστεί να προβεί σε κάποια δύσκολη φάση. Ωστόσο, έδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει το σύλλογο όποτε του ζητηθεί.

Η εικόνα του Χουτεσιώτη αρέσει πολύ στους ανθρώπους του συλλόγου τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού ο πορτιέρο του Θρύλου δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα, ακολουθώντας πιστά τις εντολές του προπονητή του, αλλά και του Σίλβιο Προτό.

Ο Βέλγος έχει αναλάβει τους υπόλοιπους γκολκίπερ του συλλόγου, προκειμένου να τους διδάξει κάποια πράγματα με την εμπειρία που διαθέτει και ο Χουτεσιώτης παρουσιάζει συνεχώς βελτίωση μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις.

Ο 23χρονος δεν έχει δεχτεί τη φετινή χρονιά γκολ στα ματς Κυπέλλου όπου αγωνίστηκε καθώς και στο φιλικό με τον Πανιώνιο, καθώς το γκολ των «κυανέρυθρων» σημειώθηκε στην εστία του Ιβουσιτς.

Ο Χουτεσιώτης είναι αποφασισμένος να δουλέψει και να πάρει και στο μέλλον τις όποιες ευκαιρίες του δοθούν, προκειμένου να καθιερωθεί στο μέλλον στο σύλλογο.

Διαβάστε επίσης

Ρώτησε για Ματαρίτα ο Ολυμπιακός

Ρώτησε για Ματαρίτα ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει ήδη το μεταγραφικό σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον προς τον Κοσταρικανό αμυντικό, έχοντας ζητήσει πληροφορίες για εκείνον από τον Κάμπελ.

Γκολ και ασίστ ο Τσιμίκας (vid)

Γκολ και ασίστ ο Τσιμίκας (vid)

Ο 22χρονος αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Βίλεμ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Τβέντε.