Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρώτησε για Ματαρίτα ο Ολυμπιακός

Ρώτησε για Ματαρίτα ο Ολυμπιακός
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 - 12:27

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν και ο Φρανσουά Μοντεστό με τους συνεργάτες του έχουν ήδη ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά για την αναζήτηση των καλύτερων λύσεων για τους Πειραιώτες.

Ένα από τα ονόματα που έρχονται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι εκείνο του Αλμπέρτο Ματαρίτα, ο οποίος αγωνίζεται στην Νέα Υόρκη Σίτι.

Μάλιστα, ο επικεφαλής του τμήματος scouting των «ερυθρόλευκων» φέρεται να ζήτησε τη γνώμη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή από τον Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά, όντας συμπατριώτης του. Ο Ματαρίτα αγωνίζεται ως αριστερός μπακ στην ομάδα της Αμερικής, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και στα χαφ.

Ο 23χρονος διεθνής μπακ, λοιπόν, φαίνεται να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να εξετάσουν οι «ερυθρόλευκοι» τις προσεχείς ημέρες.

Οι ποδοσφαιριστές που θα εξετάσει ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολλοί και το επόμενο διάστημα θα έρθουν στο προσκήνιο νέα ονόματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Πειραιώτες θα ενισχυθούν και βρίσκονται ήδη σε διαδικασία αναζήτησης μεταγραφικών στόχων ενόψει του καλοκαιριού που μας έρχεται.

Διαβάστε επίσης

And the winner is… Λιούμπος Μίχελ!

And the winner is… Λιούμπος Μίχελ!

Από γραφικότητες και γραφικούς χορτάσαμε τον τελευταίο καιρό. Ο Λιούμπος Μίχελ, όμως, που υποστήριξε ότι αν υπήρχε VAR ο ΠΑΟΚ θα είχε 10-15 βαθμούς παραπάνω, τους ξεπερνάει όλους. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

Χαμόγελα για Χουτεσιώτη

Χαμόγελα για Χουτεσιώτη

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πήρε την ευκαιρία του στο φιλικό με τον Πανιώνιο και έδειξε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί όποτε του ζητηθεί, προσφέροντας στην ομάδα.