Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αναγκαιότητα η συνέχεια του πρωταθλήματος»

«Αναγκαιότητα η συνέχεια του πρωταθλήματος»
Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 - 22:25

Οι αρχηγοί των ομάδων της Super League συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία του ΠΣΑΠ με τη διοίκηση του Συνδέσμου και συζήτησαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο. Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Αλμπέρτο Μποτία. Και στη συζήτηση που έγινε, όλοι συμφώνησαν σε ένα πράγμα: Πώς θα πρέπει να συνεχιστεί, άμεσα, το πρωτάιθλημα.

Μετά τη συνάντηση με τη διοίκησης του Π.Σ.Α.Π., οι αρχηγοί προσώρησαν σε μια κοινή δήλωση. Και τόνισαν ότι «Η Διοίκηση του Π.Σ.Α.Π. και οι αρχηγοί των ποδοσφαιρικών ομάδων της Super League, σε έκτακτη προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν σήμερα, στα γραφεία του Συνδέσμου, ασχολήθηκαν με όλες τις σοβαρές εξελίξεις που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η αναγκαιότητα της συνέχειας του πρωταθλήματος, η με κάθε τρόπο διαφύλαξη της προσωπικής, αθλητικής και επαγγελματικής υπόστασης του ποδοσφαιριστή, αλλά και η κατά προτεραιότητα κατανόηση από όλους ανεξαιρέτως τους εμπλεκόμενους στο ελληνικό ποδόσφαιρο της καταλυτικής συμβολής του ποδοσφαιριστή στην εξασφάλιση του παρόντος και του μέλλοντος του. Κατά τα λοιπά, όλοι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση επιφυλάχθηκαν για τις επόμενες κινήσεις τους».

Διαβάστε επίσης