Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τον Βάλνερ στον… Κομίνη!

Από τον Βάλνερ στον… Κομίνη!
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 - 00:05

Τι δεν ακούσαμε για το πρωτάθλημα του 2008. Τότε που ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο, αλλά στην ΑΕΚ έχουν κάνει τα πάντα για να θεωρούν ότι αυτό το πρωτάθλημα ήταν… δικό τους. Λόγω της υπόθεσης του Βάλνερ. Της γνωστής υπόθεσης του Βάλνερ… Βέβαια όλοι ξέρουν τι έγινε εκείνη τη σεζόν, αλλά τους Αεκτζήδες τους βολεύει η καλή δικαιολογία.

Δέκα χρόνια μετά, στο πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18, η… ηθική πρωταθλήτρια ΑΕΚ, δέχεται γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πριν το ματς αυτό, μοίραζαν δεξιά και αριστερά ότι η ΑΕΚ δεν φεύγει από τα ματς. Ότι η ΑΕΚ δεν τρομάζει. Ότι η ΑΕΚ είναι περήφανη.

Δέχεται το γκολ στο τέλος και ακολουθεί ένας χαμός. Το γκολ ακυρώνεται, μετράει, χαμός… Το σκορ γράφει 1-0 τελικά με γκολ του Βαρέλα.

Στην ΑΕΚ τώρα, μετά και το φύλλο αγώνα του Κομίνη, βγάζουν σιγουριά για… νίκη τους με 0-3.

Δύο-τρεις ερωτήσεις προς τους φίλους Αεκτζήδες.

-Τελικά κερδίσατε ή χάσατε στην Τούμπα;

-Το εις βάρος σας 1-0 που μπορεί να γίνει 0-3 είναι νίκη στα χαρτιά ή όχι;

-Αν πάρετε τελικά το πρωτάθλημα, θα είναι στα χαρτιά ναι ή όχι;

Προφανώς και απαντήσεις δεν πρόκειται να πάρουμε. Όλη η Ελλάδα βλέπει τις τελευταίες εξελίξεις. Κάτι ακόμη. Γιατί δηλώσατε τρομαγμένοι; Το είδατε εκείνη την ώρα το όπλο του Ιβάν Σαββίδη ή όχι;

Εμείς επιμένουμε. Ένα φύλλο αγώνα με… σκιές από τον Κομίνη. Γιατί άραγε;

Διαβάστε επίσης

Δεν φεύγει τελικά για Γαλλία ο Ρομαό

Δεν φεύγει τελικά για Γαλλία ο Ρομαό

Ο μέσος του Ολυμπιακού δεν κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό του τεχνικό για τα φιλικά ματς του Τογκό τις προσεχείς ημέρες και έτσι θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να… γεμίσει τις μπαταρίες του.