Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δουλεύουν ασταμάτητα στο Ρέντη

Δουλεύουν ασταμάτητα στο Ρέντη
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 - 14:05

Αποφασισμένος να βελτιώσει την εικόνα του Ολυμπιακού όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα είναι ο Όσκαρ Γκαρθία.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν έχει σταματήσει… να τρέχει τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του (απουσιάζουν οι 10 διεθνείς λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων), προκειμένου αφενός αυτοί να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και αφετέρου για να βελτιώσουν κάποια πράγματα στο παιχνίδι τους.

Ο Όσκαρ Γκαρθία θέλει να βάλει τη σφραγίδα του στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο για το διάστημα που βρίσκεται στο σύλλογο. Ωστόσο, δείχνει πως θέλει πάρα πολύ να πετύχει στους Πειραιώτες και γι’ αυτό περνάει ατέλειωτες ώρες στο Ρέντη, βάζοντας απαιτητικές προπονήσεις στους ποδοσφαιριστές του.

Ενδεικτικής της διάθεσης του Καταλανού είναι ότι αν και τη Δευτέρα είχε προγραμματιστεί ρεπό, τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Αυτό έχει ίσως να κάνει και με κάποια παράπονα που είχε από το φιλικό αγώνα με τον Πανιώνιο, όπου οι παίκτες που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής και αγωνίστηκαν δεν άρπαξαν από τα μαλλιά την ευκαιρία που τους δόθηκε.

Διαβάστε επίσης

Δίτερμα με τους Νέους

Δίτερμα με τους Νέους

Ο Όσκαρ Γκαρθία ζήτησε ο Ολυμπιακός να δώσει ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, μετά από αυτό με τον Πανιώνιο, και θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Πέμπτη (22/03) την Κ20 των «ερυθρόλευκων».