Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους «γλεντάει» ο Τσάκας!

Τους «γλεντάει» ο Τσάκας!
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 - 19:45

Να είσαι Παναθηναϊκός, να έχεις περάσει όσα έχεις περάσει τον τελευταίο καιρό, να «σκάει» το θέμα με το επικείμενο -3 ελέω Βέμερ, να χαίρεσαι λίγο με το σχέδιο Γιαννακόπουλου για το ΟΑΚΑ και να έρχεται ο Βλάσσης Τσάκας και να τρολάρει για το εν λόγω εγχείρημα.

Μια τρομερή ατμόσφαιρα γύρω από τον ΠΑΟ. Με τον Τσάκα να κάνει πάλι ειδική -ξεχωριστή- εμφάνιση και να γλεντάει όλους όσους έχουν σχέση με τον ΠΑΟ. Κυρίως αυτούς που κάνουν σχέδια για να αλλάζουν την εικόνα στο ΟΑΚΑ και να γίνει εκεί η «πράσινη πολιτεία».

Πάνω που πήγαν να χαρούν λίγο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, να σου ο Βλάσσης να τους τρολάρει. Με ένα επικό ποστάρισμα που θα μείνει στην ιστορία. Και τι έγραψε ο… αθεόφοβος;

Το ακόλουθο σχόλιο μέσα από τη σελίδα του στο facebook, που αναφέρει πώς «Μεγάλη μέρα η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου σήμερα. Εξαπλού Τζακ ποτ γαρ. Αλλά όταν είσαι σίγουρος τότε οι κινήσεις πρέπει να είναι… ματ. Κατέθεσα λοιπόν πρόταση εξαγοράς των... Goody’s, με την παρέα μου, (γνωστοί μπεργκεράδες όλοι). Οι όροι μας απλοί και κατανοητοί.

Θα πληρώσουμε μόλις κερδίσουμε αυτό το Τζακ ποτ. Διαφορετικά θα ανανεώνεται η συμφωνία κάθε βδομαδα (που θα πάει θα κάτσει) μέχρι να κερδίσουμε. Α και το ξεκόψαμε: μάγκες ούτε λόγος να μιλήσετε με άλλο ενδιαφερόμενο. Προσέχετε το μαγαζί μέχρι να το πάρουμε. Τελεία και Παύλα. Ουφ τα καταφέραμε πάλι. Ωραίο ντηλ!!!!

Σ.Σ.: Οποιαδήποτε ομοιότητα, συνειρμός και σύνδεση με την επικαιρότητα... θα είναι φιάσκο!!!!!»

Διαβάστε επίσης

Δίνoυν ρεσιτάλ ανικανότητας

Δίνoυν ρεσιτάλ ανικανότητας

Ούτε ΔΣ ο Γραμμένος για να συζητήσουν για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς τα δυο μπλοκ είναι στα… χαρακώματα

Πρώτα τα βασικά…

Πρώτα τα βασικά…

Ο προπονητής, το μοντέλο που θα προτιμηθεί και η ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα προσπαθήσει να προκριθεί ο Ολυμπιακός. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.