Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισόπαλο το οικογενειακό δίτερμα στο Ρέντη

Ισόπαλο το οικογενειακό δίτερμα στο Ρέντη
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 - 15:02

Δίτερμα με την Κ20 του Ολυμπιακού περιλάμβανε το μενού του πρωινού προγράμματος του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Ο Όσκαρ Γκαρθία είχε ζητήσει η ομάδα του μετά τον Πανιώνιο να αγωνιστεί ξανά, προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, κάτι το οποίο έγινε το πρωί της Πέμπτης (22/03) στο Ρέντη με δίτερμα με τους Νέους του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες στους «πορτοκαλί» και «μπλε», οι οποίες ήταν ανάμεικτες με παίκτες της πρώτης ομάδας και Νέους, αφού λείπουν πολλοί διεθνείς ποδοσφαιριστές τόσο από την πρώτη ομάδα όσο και από την Κ20 του Θρύλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα σε πιο έντονους ρυθμούς απ’ ότι στην προπόνηση, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2.

Τα γκολ για τους «πορτοκαλί» πέτυχαν οι Τζούρτζεβιτς και ο Σεμπά, ενώ για τους «μπλε» σκόραραν οι Ρομαό με πέναλτι και ο Γιάννης Βάρκας, ο σέντερ φορ των Νέων των Πειραιωτών.

Αναλυτικά:

Αντί παραδοσιακής προπόνησης και διτέρματος σε μικρό χώρο, ο κ. Γκαρθία και οι συνεργάτες του επέλεξαν να τροποποιήσουν το πρόγραμμα το πρωί της Πέμπτης. Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και με τη συμμετοχή παιδιών από την Ακαδημία του Συλλόγου μας και δη την ομάδα Νέων, έπαιξαν ένα προπονητικό φιλικό, διάρκειας τριών 20λέπτων. Οι «πορτοκαλί» και οι «μπλε» (χωρισμένοι με βάση τα χρώματα στα προπονητικά ρούχα που φορούσαν) ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, παίζοντας ωραία μπάλα. Στην πρώτη ομάδα, εκείνη των «πορτοκαλί» έπαιξαν οι Χουτεσιώτης (Σκαφίδας), Τσιμπούκας, Ένγκελς, Πανάγου, Κουγιός, Ζιλέ, Μάρτινς, Οτζίτζα, Μάριν, Σεμπά και Τζούρτζεβιτς. Στους «μπλε» έπαιξαν οι Προτό (Ίβουσιτς), Μποτία, Σισέ, Σίλβα, Κούτρης, Ρομαό, Πέγιος, Βάρκας, Πάρντο, Βρουσάι, Χατζηϊωαννίδης (Λάμπρου). Έγιναν και αλλαγές, με τους Μάριν και Λάμπρου να αλλάζουν «στρατόπεδα», κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Τζούρτζεβιτς έκανε για τους πορτοκαλί το 1-0 με κοντινό σουτ. Ο Πάρντο είχε δύο καλά σου, το ένα εκ των οποίων εξουδετέρωσε με ωραία απόκρουση ο Χουτεσιώτης. Ο Κούτρης δοκίμασε ξανά να νικήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα, αλλά εκείνος εκ νέου αντέδρασε εξαιρετικά και απέκρουσε. Ο Κουγιός δοκίμασε να σκοράρει με σουτ απέναντι από τον Προτό, αλλά αστόχησε για λίγο, ενώ ο Πάρντο έκανε στη συνέχεια ακόμη ένα καλό σουτ, στην κίνηση, έπειτα από κόρνερ, λίγο άστοχο. Σε μία ωραία αντεπίθεση των «πορτοκαλί» ο Τζούρτζεβιτς βρήκε τον Οτζίτα που σούταρε, αλλά αστόχησε για λίγο. Ο Σεμπά, μετά από ωραία προσπάθεια του Τζούρτζεβιτς, πάσα του στον Οτζίτζα και ασίστ του Βέλγου, έκανε το 2-0 για τους «πορτοκαλί», με σουτ από μικρή απόσταση. Ο Ρομαό εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισαν οι «μπλε» σε ανατροπή του Σκαφίδα στον Πέγιο και μείωσε σε 2-1. Το τελικό 2-2 έκανε ο Βάρκας, με υπέροχο γυριστό σουτ, ενώ είχε προηγηθεί ένα εξαιρετικό σουτ του Κούτρη, το οποίο ο Σκαφίδας εξουτέρωσε.

Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη «ρουτίνα» των ασκήσεων, να παίξουν μπάλα και να «ξεμουδιάσουν», αφού η διακοπή του πρωταθλήματος τους έχει αφήσει δίχως αγωνιστική δράση. Ο Όσκαρ Γκαρθία τσέκαρε εκ νέου, την αγωνιστική τους ετοιμότητα, αλλά είδε ξανά από κοντά και μερικούς νεαρούς και ανερχόμενους παίκτες, από τα σπλάχνα του Συλλόγου μας.

Διαβάστε επίσης

Κεραυνοί κατά Σούπερ Λιγκ από τον Θρύλο

Κεραυνοί κατά Σούπερ Λιγκ από τον Θρύλο

Με επιστολή του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Παύλου οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστό ότι δεν πρόκειται να υπογράψουν το έγγραφο-τελεσίγραφο του Γιώργου Βασιλειάδη, παίρνοντας θέση για τις εξελίξεις το τελευταίο διάστημα.

«Αρρωστημένο αυτό που συνέβη στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ»

«Αρρωστημένο αυτό που συνέβη στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στην Τούμπα, ενώ υπογράμμισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν τα έχουν παρατήσει και θα παλέψουν μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα.

«Μήλον της έριδος» ο Φορτούνης

«Μήλον της έριδος» ο Φορτούνης

Τουρκικά και γαλλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μαρσέιγ αλλά και της Μπεσίκτας για την απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.