Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν υπολογίζει τίποτα!

Δεν υπολογίζει τίποτα!
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 - 21:16

Η ποινή από το Μονομελής Πειθαρχικό Όργανο της Superleague για τον ΠΑΟΚ, τον έριξε στα… μαλακά! Μια τιμωρία που σε σχέση με όσα έγιναν, ήταν… χάδι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αλλά παρόλα αυτά ο Ιβάν Σαββίδης, με όσα φέρεται να έχει πει στους συνεργάτες του, μετά την «καμπάνα» στην ομάδα του και σε εκείνον δείχνει πώς δεν σέβεται τους θεσμούς και τις αποφάσεις του.

Η τοποθέτησή του ήταν: «Κανείς δεν μπορεί να μου επιβάλλει μεγαλύτερες τιμωρίες από αυτές που βάζω εγώ στον εαυτό μου». Τι εννοεί άραγε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! Και στην τελική ανάλυση πώς να τον καταλάβεις τον Ρώσο επιχειρηματία; Είναι λιγάκι δύσκολο.

Απλά με την παραπάνω φράση δείχνει να μην σέβεται τις αποφάσεις της Αθλητικής Δικαιοσύνης. Λες και είναι υπεράνω! Κι από την άλλη, όταν λέει πώς κανείς δεν μπορεί να το επιβάλλει τιμωρίες, τι θέλει να πει ακριβώς; Επιπλέον, όμως, συμπληρώνει πώς έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Λογικό εάν δούμε τις αποφάσεις της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ το τελευταίο διάστημα!

Το πιο σοβαρό στην υπόθεση αυτή είναι πώς έχει επισημάνει ακόμα: «Θα περιμένω με ενδιαφέρον κάποια στιγμή να κοιταχτούμε στα μάτια με εκείνους που δήθεν απείλησα κι εγώ θα έχω καθαρή τη συνείδησή μου». Δηλαδή ο οπλοφόρος Σαββίδης που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο δεν απείλησε κανέναν; Τότε γιατί οι άνθρωποι της προσωπικής του ασφάλειας έτρεχαν από πίσω του, για να μην χάσει εκείνος τον έλεγχο και τον συγκράτησαν;

Διαβάστε επίσης