Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν προκαλούν απλά, παίζουν με τα νεύρα μας!

Δεν προκαλούν απλά, παίζουν με τα νεύρα μας!
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 - 22:04

Μάλλον έχει χαθεί η επαφή με την πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καμμιά ελπίδα. Πόσω δεν μάλλον όταν βλέπει κανείς τι δηλώνουν ορισμένα άτομα! Εν προκειμένω ο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος του ΠΑΟΚ με ένα ποστάρισμά του στο Instagram, έστειλε μήνυμα σε FIFA και UEFA για την τιμωρία του ΠΑΟΚ και όσα έγιναν τελευταία στην Ελλάδα. Αλλά δεν έχει τον… Θεό του!

Διότι τα έχει περιγράψει όλα μια χαρά, προσπαθεί να τους πείσει ότι έχει δίκιο και στο τέλος γράφει το απίθανο: «Σας παρακαλώ μην βλέπετε φωτογραφίες αλλά τα πραγματικά γεγονότα». Κι εδώ, πραγματικά, δεν ξέρουμε τι να πούμε….

Οι φωτογραφίες με τον οπλοφόρο Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας δεν είναι πραγματικό γεγονός; Δηλαδή δεν συνέβη; Όταν ακόμα και ο Πορτογάλος πρωθυπουργός, δηλαδή συμπατριώτης του παίκτη του ΠΑΟΚ κάνει αναφορά στα όπλα και τα ελληνικά γήπεδα, τι πρέπει να κάνει ο κόσμος. Να μην βλέπει τις φωτογραφίες-ντοκουμέντα με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας της Θεσσαλονίκης που μπήκε στο γήπεδο με το όπλο;

Και από την άλλη, η επιτροπή παρακολούθησης της FIFA τα έχει δει όλα! Και τώρα τους καλεί να μην τα βλέπουν! Με όλα αυτά το σίγουρο είναι ένα. Παίζουν με τα νεύρα μας και δεν σταματούν να μας προκαλούν!

Διαβάστε επίσης