Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κατάντια…

Κατάντια…
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 - 15:07

Σας έχουμε τονίσει ότι έχει και πιο κάτω για αυτή την ομάδα που ονομάζεται Παναθηναϊκός. Και επιβεβαιωνόμαστε καθημερινά γι’ αυτό.

Οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με αφαίρεση 9 βαθμών από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, λόγω οφειλών σε Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ, και πλέον πρέπει να πληρώσουν άμεσα τους δύο τουλάχιστον από αυτούς για να μην υποβιβαστούν στην Β' Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟ δέχτηκε ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών για κάθε μία από τις περιπτώσεις των παικτών, οι οποίοι έχουν χρωστούμενα από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Ενώ, -3 έχει ενεργοποιηθεί πριν από μερικές ημέρες για τις οφειλές στον Βέμερ, με τους «πράσινους» να έχουν δικαίωμα μέχρι τις 20 Απριλίου για να τακτοποιήσουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αυτό πάει να πει κατάντια… Ή απλά Παναθηναϊκός. Και ακόμη δεν έχετε πιάσει πάτο έχει και πιο κάτω.

Το βαρέλι στον ΠΑΟ δεν έχει πάτο και αναμένεται να συνεχιστεί η ξεφτίλα του με το μόνο που απομένει να φανεί είναι πόσο πιο χαμηλά θα πέσει αυτός ο σύλλογος.

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει τρεις ημέρες να έρθει σε συμφωνία με τους παίκτες και αν κρίνουμε με την κατάσταση που επικρατεί, οι ποινές αναμένονται να ενεργοποιηθούν.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε ( 50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ,κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Διαβάστε επίσης