Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτο: Πολιτική« παρέμβαση» για τον ΠΑΟ!

Απίστευτο: Πολιτική« παρέμβαση» για τον ΠΑΟ!
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 - 12:24

Αυτή η Κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Δεν είναι μονάχα η ανικανότητά της σε ό,τι έχει να κάνει με τα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών. Στο κομμάτι του αθλητισμού έχει αποτύχει σε όλα τα επίπεδα. Και μην ξεχάσουμε τον «πόλεμο» στον Ολυμπιακό και τον ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Αλλά αυτό που γίνεται τα τελευταία 24ωρα ξεπερνά κάθε όριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση ζήτησε από την ΕΠΟ και κατ’ επέκταση την UEFA παράταση στο θέμα της αδειοδότησης των ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Και ποια ομάδα έχει το πιο σοβαρό θέμα; Ο Παναθηναϊκός. Και αυτό ήταν που λέχθηκε προς τη μεριά της ελληνικής και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Πώς υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για τους «πράσινους»! Και λίγες ημέρες μετά «έσκασε» το θέμα με το fund από το εξωτερικό που δείχνει ενδιαφέρον για την ομάδα του Αλαφούζου.

Αλλά τι λέμε τώρα; Από τη μια, η κυβέρνηση «πολεμά» με κάθε τρόπο τον Θρύλο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κόσμο του Θρύλου. Με φασιστικές επιθέσεις στον Πειραιά και άλλα... Από την άλλη, κάνει τα «στραβά» μάτια στις ανακοινώσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ που έστειλαν μήνυμα για «θερμό» καλοκαίρι. Και τώρα «τρέχει» για να σωθεί ο Παναθηναϊκός. Δεν ντρέπονται καθόλου! Δεν έχουν τσίπα!

Πρόκειται -είτε έμμεση, είτε άμεση- για πολιτική «παρέμβαση» από την πλευρά της Κυβέρνησης για μια ομάδα. Την ώρα που έχει εντελώς διαφορετική στάση και συμπεριφορά απέναντι στον Ολυμπιακό. Και η ΕΠΟ του Γραμμένου αντί να αντιδράσει, κάνει ό,τι της ζήτησαν. Αλλά τι να περιμένει από την ομοσπονδία ενός προέδρου που ο Σαββίδης είχε δηλώσει δημόσια πώς «είναι δικός μας»!

Διαβάστε επίσης

Έδειξε ότι θέλει να μείνει ο Μιραλάς!

Έδειξε ότι θέλει να μείνει ο Μιραλάς!

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στη νέα του θητεία στον Ολυμπιακό, σκόραρε ένα εντυπωσιακό γκολ, όμως, το σημαντικό είναι η όρεξη και το πάθος που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο.

Νέες αστειότητες της Λας Πάλμας…

Νέες αστειότητες της Λας Πάλμας…

Η ισπανική ομάδα φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα από τους Ίβηρες ότι θα ζητήσει πίσω τα χρήματα που πλήρωσε στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Εμενίκε.