Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έδειξε ότι θέλει να μείνει ο Μιραλάς!

Έδειξε ότι θέλει να μείνει ο Μιραλάς!
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 - 13:52

Ένας Κέβιν Μιραλάς από τα παλιά ήταν αυτός που εμφανίστηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έδειξε μερικά από τα πράγματα που όλοι γνωρίζουν ότι μπορεί να προσφέρει στον αγωνιστικό χώρο, σκοράροντας μάλιστα ένα πανέμορφο γκολ, το πρώτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα στη νέα του θητεία στους «ερυθρόλευκους».

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, δεν είναι το γκολ που πέτυχε, αλλά η διάθεση του. Ο Μιραλάς έβγαλε πάθος στον αγωνιστικό χώρο, το οποίο έγινε ολοφάνερο με τον τρόπο που πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε, φιλώντας το σήμα του Ολυμπιακού, και ζητώντας από την εξέδρα να πανηγυρίσει μαζί του.

Ο Βέλγος μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κεφάλαιο στην ομάδα, αν συνεχίσει έτσι στη συνέχεια.. Ο ίδιος εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα για ακόμη μία φορά ότι θέλει να παραμείνει στο σύλλογο, κάτι το οποίο έδειξε όμως και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μακάρι, αυτό να είναι μόνο η αρχή και ο Κέβιν να επιστρέψει στις τεράστιες εμφανίσεις του παρελθόντος. Έχει αδιαμφισβήτητα το ταλέντο, την ποιότητα για να το πράξει και πλέον φαίνεται ότι έχει πεισμώσει για τα καλά, ώστε να πείσει με τις εμφανίσεις του να παραμείνει στο αγαπημένο του Λιμάνι και τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι ο Φορτούνης!

Αυτός είναι ο Φορτούνης!

Η εμφάνιση του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού στο ματς με την Κέρκυρα είναι αυτή που θέλει ο κόσμος και οι άνθρωποι της ομάδας να βλέπουν από εκείνον.