Ντουντούκα
Γεμίζουμε το Καραϊσκάκη, φοράμε την ερυθρόλευκη και ξεκινάμε για την επιστροφή του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ στην κορυφή!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θέλουμε να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε»

«Θέλουμε να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε»
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 - 19:39

Στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησε ο Αντρέ Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος μέσος αναφέρθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα, στους προσωπικούς του στόχους, ενώ ανάλυσε και την αγωνιστική φιλοσοφία του επόμενου προπονητή του Ολυμπιακού και συμπατριώτη του, Πέδρο Μαρτίνς. Ο ποδοσφαιριστής του Θρύλου μίλησε, αναλυτικά, για...

-την εμφάνιση κόντρα στην Κέρκυρα και την καλή διάθεση: «Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει τα πράγματα πολύ καλύτερα από ό,τι έχει συμβεί μέχρι τώρα. Αυτό θέλουμε να αποδείξουμε στα ματς που έχουν απομείνει. Θέλουμε να δείξουμε πώς είμαστε πολύ καλύτεροι από την εικόνα που έχουμε βγάλει, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, από το εάν θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με την καλύτερη δυνατή εικόνα και απόδοση. Θέλουμε να τιμήσουμε τη φανέλα, κάτι που δεν έχουμε κάτι σε αρκετά παιχνίδια φέτος. Να δείξουμε πώς η φανέλα που φοράμε αξίζει καλύτερης απόδοσης από την πλευρά μας».

-τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Αυτά τα παιχνίδια είναι συνήθως και τα δυσκολότερα. Παίζεις απέναντι σε ομάδες οι οποίες προσπαθούν να διατηρηθούν στην κατηγορία. Είναι ένα παιχνίδι όπου ο αντίπαλός μας θα τα δώσει όλα για να μη δεχθεί γκολ. Και θα μας δυσκολέψει πάρα πολύ. Θα είναι πολύ δύσκολο να ανοίξουμε το σκορ. Όμως σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτάται και από εμάς. Για αν κάνουμε και εμείς σωστά τη δουλειά μας όπως την κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΟΚ, τότε τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά για εμάς. Για αυτό εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Και να μη σκεφτόμαστε ότι ο αντίπαλός μας βρίσκεται σε αυτή τη θέση της βαθμολογίας. Γιατί ανεξάρτητα της βαθμολογικής της θέσης είναι μία πολύ καλή ομάδα».

-τον Πέδρο Μαρτίνς: «Τον γνωρίζω γιατί παρακολουθώ το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ήταν προπονητής σε ομάδες που έχω αντιμετωπίσει. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως από όσες ομάδες έχει περάσει, έχει κάνει καλή δουλειά. Και από όσο γνωρίζω είναι ένας προπονητής ο οποίος παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι ομάδες του παρουσίαζαν όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας προπονητής ο οποίος πραγματικά ταιριάζει στην ομάδα. Όμως αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που έχουν απομείνει. Δε θέλουμε να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί στην επόμενη χρονιά. Θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να προετοιμάσουμε την επόμενη χρονιά με τον νέο προπονητή. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια που έχουν απομείνει».

-τη δική του φετινή παρουσία και τι σκέφτεται για τον επόμενο χρόνο: «Η χρονιά τελειώνει και όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει πώς θα μπορούσαμε σε πολλές περιπτώσεις, σε πολλά ματς να είχαμε κάνει καλύτερα τα πράγματα. Καλύτερα τη δουλειά μας. Αυτό μου μένει. Είμαι δυσαρεστημένος από το πώς αποδώσαμε σε αρκετές αναμετρήσεις. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίζαμε απέναντι σε ομάδες που επίσης ήθελαν να νικήσουν. Εμείς δεν κάναμε κάτι καλά και δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Αν σκεφτούμε την επόμενη σεζόν, ξεκινάμε με την αισιοδοξία ότι σίγουρα θα έχουμε μεγάλη επιτυχία, γιατί όλοι γνωρίζουν πώς ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, είναι ο καλύτερος σύλλογος και είμαστε σίγουροι πώς θα γίνουν οι σωστές ενέργειες, θα κάνουμε πολύ καλύτερα τη δουλειά μας, για να μπορέσουμε να έχουμε την επιτυχία που χρειάζεται την επόμενη σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Επανέρχεται ο Σισέ στη Ριζούπολη

Επανέρχεται ο Σισέ στη Ριζούπολη

Εξέτισε ο νεαρός την ποινή του και υπολογίζεται κανονικά από τον Χρήστο Κόντη που επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για το ματς με τον Απόλλωνα (22/04, 19:00).