Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλύτερη επίθεση για 8η σερί χρονιά!

Καλύτερη επίθεση για 8η σερί χρονιά!
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 - 19:31

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Η φετινή χρονιά δεν είναι καλή για τον Ολυμπιακό υπό την έννοια ότι μετά από 7 σερί κατακτήσεις του πρωταθλήματος, φέτος μένει μακριά από τον βασικό του στόχο. Αναλύσεις μπορεί να γίνουν –και έχουν ήδη γίνει- πολλές αναφορικά με το τι δεν πήγε καλά. Αλλά υπάρχουν και τα δεδομένα που δείχνουν κάτι.

Ακόμα και στην χειρότερη σεζόν αυτή της 8ετίας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ηγέτη του Θρύλου, η ομάδα εξακολουθεί και έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πετύχει 59 γκολ σε 28 αναμετρήσεις και έχουν μπροστά τους εκείνες με τον Παναιτωλικό (29/04, 19:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με τον ΠΑΣ Γιάννινα (06/05, 19:00) στους «Ζωσιμάδες», αντίστοιχα, για να τελειώσει η σεζόν.

Κάτι που σημαίνει πώς είναι στα… πόδια των παικτών του Χρήστου Κόντη να ξεπεράσουν για άλλη μια χρονιά το «φράγμα» των 60 γκολ και να διατηρήσουν τη θέση τους στην κορυφή, όσον αφορά στην καλύτερη επίθεση. Αναλυτικά, ας θυμηθούμε τι έχει κάνει ο Ολυμπιακός από το 2010-11 και μετά, επιθετικά, ανά σεζόν στο πρωτάθλημα:

Διαβάστε επίσης

Στην Ελλάδα ο Πέδρο Μαρτίνς

Στην Ελλάδα ο Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέστρεψε στη χώρα μας και θα προχωρήσει, σε συνεργασία με τη διοίκηση, το πλάνο για τη νέα σεζόν.

Χορός «σκιών» στην Superleague

Χορός «σκιών» στην Superleague

Πρωταγωνιστές της… εξυγίανσης δίνουν την εντύπωση ότι βγάζουν στη… σέντρα το παρασκήνιο, παράλληλα με την «ποδοσφαιροποίηση» της πολιτικής.

Προσφορά δίχως τέλος!

Προσφορά δίχως τέλος!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να στηρίζει όλους όσους έχουν ανάγκη, βρισκόμενος ακόμη και τώρα δίπλα στους ανθρώπους της Μάνδρας.