Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσφορά δίχως τέλος!

Προσφορά δίχως τέλος!
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 - 17:32

Ατέρμονη προσφορά του Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα στους κατοίκους της Μάνδρας, βοηθώντας τους για ό,τι και αν χρειαστούν.

Ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης είχε τονίσει μετά τις φονικές πλημμύρες που επλήγησαν την περιοχή ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει αυτούς τους κατοίκους, κάτι το οποίο γίνεται πραγματικότητα.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τις πλημμύρες στην περιοχή και ο Θρύλος συνεχίζει να προσφέρει, ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να ζήσουν τη ζωή τους, έτσι όπως την ονειρευόντουσαν, έτσι όπως ήταν πριν από τη θεομηνία που ξέαπασε στην περιοχή.

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, ώστε να ανθίσει και πάλι η Μάνδρα, κάτι το οποίο γίνεται σιγά-σιγά πράξη.

Διαβάστε επίσης

Χορός «σκιών» στην Superleague

Χορός «σκιών» στην Superleague

Πρωταγωνιστές της… εξυγίανσης δίνουν την εντύπωση ότι βγάζουν στη… σέντρα το παρασκήνιο, παράλληλα με την «ποδοσφαιροποίηση» της πολιτικής.

Χειρουργήθηκε ο Κούτρης

Χειρουργήθηκε ο Κούτρης

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό του ώμο από τον ιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός για τους επόμενους δύο μήνες.

Έχει ακόμη δύο αγώνες…

Έχει ακόμη δύο αγώνες…

Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό βρίσκεται στη νέα σεζόν, ωστόσο, θα πρέπει όλοι να τα δώσουν όλα στις δύο αναμετρήσεις που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος.