Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν μπορεί να υπάρχουν τόσο καμμένοι στο μυαλό»

«Δεν μπορεί να υπάρχουν τόσο καμμένοι στο μυαλό»
Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 - 11:00

Τη στήριξή του στον Ρενέ Χένρικσεν θέλησε να εκφράσει τη χθεσινή ημέρα (02/05) ο Κώστας Καραπαπάς ανεβάζοντας μία φωτογραφία στην προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Ωστόσο, ακόμη και αυτό σχολιάστηκε αρνητικά, επειδή στο φόντο της συγκεκριμένης φωτογραφίας υπήρχαν πανηγυρισμοί παικτών του Ολυμπιακού.

Ο διευθυντής επικοινωνίας με ανάρτησή του απάντησε στα συγκεκριμένα σχόλια, τονίζοντας ότι δεν γίνεται να υπάρχουν τόσο καμμένοι στο μυαλό ακόμη και σε τέτοια θέματα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Είναι πολύ θετικός ο τρόπος που αντέδρασε το ποδόσφαιρο στην περιπέτεια ενός σπουδαίου αθλητή και ανθρώπου, ενός αξιοσέβαστου αντιπάλου για εμάς, του Ρενέ Χένρικσεν. Σίγουρα θα χρειαστεί δύναμη όπως όλοι όσοι δίνουν τέτοιους αγώνες. Λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι σε σχόλια σε σάιτ, τυφλωμένοι απο το μίσος, κάνουν κριτική για τη φωτογραφία που επέλεξα, επειδή λέει στο φόντο πανηγυρίζουν δικοί μας παίκτες και δεν εννοώ αυτό που γράφω. Ρε δεν μπορεί να υπάρχουν τόσο καμμένοι στο μυαλό. Δεν μπορεί ακόμα και σε κάτι τέτοιο...».

Διαβάστε επίσης

Θέλει γκολ ο Καρίμ κόντρα στον ΠΑΣ

Θέλει γκολ ο Καρίμ κόντρα στον ΠΑΣ

Ο Ιρανός επιθετικός έχει ένα επιπλέον κίνητρο στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς θέλει να αναδειχθεί ως ο πρώτος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα.

Βλέπει Κάιπερς ο Ολυμπιακός

Βλέπει Κάιπερς ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να κάνουν δικό τους ότι καλύτερο υπάρχει διαθέσιμο και από την ελληνική αγορά.

Εξετάζει Ντανίλο ο Μαρτίνς

Εξετάζει Ντανίλο ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού όπως φαίνεται επιθυμεί να αποκτηθεί ο 22χρονος Βραζιλιάνος μέσος της Μπράγκα.