Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η στέρηση προκαλεί απώλεια μνήμης...»

«Η στέρηση προκαλεί απώλεια μνήμης...»
Σάββατο, 5 Μαΐου 2018 - 01:36

Τι διαβάσαμε την Παρασκευή από έγκριτα σάιτ! Πώς για πρώτη φορά ομάδα θα πανηγυρίσει στην Ελλάδα με ανοικτό πούλμαν. Αναφερόμαστε στην ΑΕΚ που μετά από 24 χρόνια φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου. Αλλά εδώ υπάρχει μια… ανακρίβεια!

Μάλλον τα παιδιά έχουν απώλεια μνήμης… Δεν εξηγείται αλλιώς! Πόσω δε μάλλον όταν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ παρουσιάζει το να πανηγυρίσουν οι «κιτρινόμαυροι» με ανοικτό λεωφορείο ως πρωτοποριακή κίνηση! Έχουν ξεχάσει τι είχε συμβεί το 2003, το κέντρο του Πειραιά, στο έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού.

Με τα μέλη του Porto Leone να τους επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Σχολιάζοντας μέσα από τη σελίδα τους στο facebook ότι «Έγκριτα σάιτ μας ενημερώνουν ότι φέτος για πρώτη φορά θα πανηγυρίσει ομάδα στην Ελλάδα σε ανοιχτό πούλμαν... Ή το 2003 πηγαίναν νηπιαγωγείο ή η στέρηση προκαλεί απώλεια μνήμης...»

Απλά θα πούμε ένα πράγμα… Όταν δεν ξέρετε ή δεν θυμάστε, μπείτε λίγο στο ίντερνετ να ψάξετε. Υπάρχουν πολλές μηχανές αναζήτησης και θα σας είναι χρήσιμες. Για να σταματήσετε τα ψέματα και να μάθετε ποια είναι η αλήθεια τελικά. Γιατί η στέρηση προκαλεί απώλεια μνήμης και είπαμε να σας βοηθήσουμε λιγάκι!

Διαβάστε επίσης

«Τελειώνει» και ο Πάρντο

«Τελειώνει» και ο Πάρντο

Στην… πόρτα της εξόδου και ο Κολομβιανός εξτρέμ που όλα δείχνουν πώς δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.