Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα κάνει εξαιρετική δουλειά στον Ολυμπιακό»

«Θα κάνει εξαιρετική δουλειά στον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018 - 13:37

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Ολυμπιακός παρουσίασε και επίσημα τον Πέδρο Μαρτίνς. Μετά και τη διαδικασία αυτή, η εποχή του Πορτογάλου προπονητή στον Θρύλο ξεκίνησε. Όπως ήταν λογικό, οι συμπατριώτες του αναζήτησαν τον Αντρέ Μαρτίνς για να μιλήσει για τον 48χρονο προπονητή και στην επικείμενη δουλειά που θα κάνει με τους «ερυθρολεύκους».

Ο μέσος του Θρύλου μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα «Record» για τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού. Αναλύοντας ότι «Βάζει τις ομάδες του να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και θέλει να δει την επιθετικότητα και την πίεση, όταν δεν υπάρχει μπάλα. Να πιέζει. Έχει όλες τις δυνατότητες για να κάνει εξαιρετική δουλειά σε μια ομάδα μεγάλη όπως είναι ο Ολυμπιακός».

Σε ό,τι αφορά την επόμενη σεζόν, ο Αντρέ Μαρτίνς υπογράμμισε πώς βασικός στόχος θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός είναι ακόμα ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος, οπότε όλοι θέλουν να μας νικήσουμε. Αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό, για να φτάσουμε ξανά στο πρωτάθλημα».

Όσον αφορά στο μέλλον του κι αν θα τον βοηθήσει το γεγονός ότι στον πάγκο του Θρύλου είναι πλέον ένας συμπατριώτης του προπονητής, ο Πορτογάλος μέσος σχολίασε: «Αγωνίζομαι κάθε μέρα, δουλεύω αρκετά για να είμαι στα πλάνα του προπονητή και να αποτελώ επιλογή για το πλάνο του. Αλλά θα αγωνίζομαι μόνο αν κάνω καλή δουλειά και σε καμμιά περίπτωση επειδή έχουμε την ίδια εθνικότητα».

Διαβάστε επίσης

Ολοταχώς για διάλυση και εκλογές η ΕΠΟ

Ολοταχώς για διάλυση και εκλογές η ΕΠΟ

Την ώρα που ο Γραμμένος αμφισβητείται έντονα και από τα δυο μπλοκ που βρίσκονται σε εμφύλιο, το μπλοκ του ΠΑΟΚ οδηγεί την ομοσπονδία στις κάλπες όχι μόνο για πρόεδρο αλλά για την ανάδειξη ολόκληρου ΔΣ.