Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παταγώδης αποτυχία της «εξυγίανσης»

Η παταγώδης αποτυχία της «εξυγίανσης»
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 - 23:00

Ξεφτίλα! Τι άλλο να πει κανείς για την κίνηση της ΕΠΟ του Γραμμένου να ορίσει ξένο διαιτητή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Εν προκειμένω τον Ισπανό, Νταβίντ Μπορμπαλάν. Μια κίνηση που αποτελεί «ομολογία» αποτυχίας για τη διοίκηση της ομοσπονδίας σε ό,τι αφορά τη διαιτησία. Μην ξεχάσουμε και την μνημειώδη ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού στις αρχές Φεβρουαρίου. Όταν ο Θρύλος ζητούσε να έρθουν ξένοι διαιτητές, βλέποντας την ανικανότητα και την ακαταλληλότητα όσων σφύριζαν. Τότε η ΕΠΟ είχε επιτεθεί στον Ολυμπιακό, αλλά μετά από λίγους μήνες όσα συνέβησαν αποτελούν την απόλυτη δικαίωση του αιτήματος που είχαν καταθέσει τότε οι «ερυθρόλευκοι».

Έλληνες διαιτητές και επόπτες δεν υπήρχαν και αποδείχθηκε. Την ώρα που η ΕΠΟ του Γραμμένου δεν στηρίζεται ούτε από αυτούς που συνέβαλαν για την «εξυγίανση» και είδαμε τα αποτελέσματα Με αυτό το πρωτάθλημα που θα μείνει στην ιστορία για τα «εγκλήματα» που έγιναν εις βάρος του Ολυμπιακού. Πλέον, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μαλώνουν για τον Ισπανό ρέφερι και υπάρχει ανάμεσά τους καχυποψία. Όλα αυτά αποτελούν τη δικαίωση όσων κατήγγειλε ο Θρύλος!

Όταν η πλευρά του Ολυμπιακού έκανε λόγο για ακατάλληλα όργανα και επιτροπές στη διαιτησία, η ΕΠΟ του Γραμμένου έβγαζε επιθετικές ανακοινώσεις κατά του Θρύλου! Φτάσαμε και στο αμίμητο. Να συγκαλέσει ο Γραμμένος την επιτροπή εκτάκτων θεμάτων για να νομιμοποιήσει τον ορισμό του Μπορμπαλάν. Και ο ορισμός νομιμοποιήθηκε με ψήφους 3-2. Δείγμα ότι ακόμα και ανάμεσα στα στελέχη της διοίκησης της ομοσπονδίας υπάρχει διαφορετική θέση. Όμως ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας το πήρε πάνω του με τον Ισπανό διαιτητή.

Τώρα γιατί το έκανε άραγε; Πριν μερικούς μήνες τα έβλεπες αλλιώς… Μήπως γιατί προσπαθεί να σώσει όσα δεν σώζονται πια. Αλλά τώρα είναι αργά… Η αποτυχία, η ξεφτίλα, η ανικανότητα της διοίκησης της ΕΠΟ και γενικότερα της διαιτησίας «μιλούν» από μόνα τους! Απλά όλο το προηγούμενο διάστημα δεν ακούγαμε από την πλευρά του Γραμμένου πώς όλα πάνε καλά με τη διαιτησία;. Ναι αυτό έλεγαν δημόσια τα μέλη της διοίκησής του. Μέχρι τώρα, γιατί ξαφνικά το… γύρισαν.

Διαβάστε επίσης

Κοντά στην Βέρντερ ο Λαΐφης

Κοντά στην Βέρντερ ο Λαΐφης

Η Σταντάρ Λιέγης έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Βρέμης για τον Κύπριο αμυντικό, με το deal να αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ.