Ντουντούκα
Όλοι με ερυθρόλευκα την Πέμπτη στο Ναό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Θέατρο του παραλόγου για να γλιτώσουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τους -3

Θέατρο του παραλόγου για να γλιτώσουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τους -3
Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 - 12:47

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κάποιοι κάνουν το μαύρο άσπρο για να γλιτώσουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όμως το προαναφερόμενο θέατρο του παραλόγου αποδεικνύεται περίτρανα με την είδηση περί της παρέμβασης της εισαγγελέως εφετών Αθηνών, Βιργινίας Σακελλαροπούλου, η οποία διερευνά τρία αδικήματα για την ΕΠΟ, την αστυνομία και τους security. Αφού δεν είχαμε επεισόδια στο ΟΑΚΑ, πως προέκυψε η παρέμβαση της δικαστικής λειτουργού;

Η προαναφερόμενη είδηση δεν διαψεύστηκε και αφορά στις πλημμέλειες και στις παραλείψεις των αρμοδίων για τα μέτρα τάξης στο πλαίσιο της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου, με αφορμή τις βιαιότητες που είδε όλη η Ελλάδα. Η προκαταρκτική έρευνα γίνεται επειδή απέτυχε ο εξονυχιστικός έλεγχος των οπαδών, καθώς στο γήπεδο πέρασαν πλήθος πιστολιών με φωτοβολίδες ευθείας βολής, βεγγαλικά, μέχρι και πένσες για να κόψουν τα προστατευτικά πλέγματα!

Με βάση την ίδια έρευνα διερευνάται το αδίκημα φθοράς ξένης ιδιοκτησίας δια παραλείψεως για τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες δεν απέτρεψαν την είσοδο αντικειμένων που προκάλεσαν ζημίες. Οσον αφορά στην ΕΠΟ, στην οποία αποδίδονται ευθύνες επειδή είναι διοργανώτρια, η Εισαγγελία διερευνά το αδίκημα της απιστίας, επειδή υπέγραψε την τελευταία στιγμή σύμβαση με την εταιρία ιδιωτικής ασφάλειας. Η έρευνα αφορά όλο το ΔΣ. Σημειώνουμε ότι η ίδια η εταιρία, που κέρδισε τον «πρόχειρο διαγωνισμό» με επιστολή της στην ΕΠΟ σημείωνε ότι ο χρόνος της ανάθεσης της φύλαξης του ΟΑΚΑ δεν είναι επαρκής. Παράλληλα διερευνάται το αδίκημα της απάτης.

-Μια τρύπα στο... νερό! Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο οι Κώστας Ντάσιος (Αχαΐας), Θωμάς Κάρτσακλας (Πρέβεζας) και Αντώνης Φωτεινός (Κυκλάδων) να κληθούν από τον από τον πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ Αλκιβιάδη Φερεσίδη για ελλιπή έκθεση, όμως αυτό δεν επηρεάζει την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης. Για παραλείψεις είχε κληθεί και ο Βρακάς (Ηπείρου) για τον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ-Ολυμπιακός, όμως έγινε σύμβουλος της ΕΠΟ!

-Το θέμα είναι πως έχουμε πολλές επιλαμβανόμενες συμπτώσεις με τις εκθέσεις των παρατηρητών αγώνων, που είτε είναι πρόεδροι ενώσεων (όπως ο Κάρτσακλας), είτε κατέχουν άλλες θέσεις στο ΔΣ (όπως οι Φωτεινός, Ντάσιος). Εφόσον υπάρχουν παραλείψεις σε πολλούς αγώνες ή δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο, σημαίνει ότι δεν κάνουν. Αρα, πρέπει να μπαίνουν άλλοι αφού είναι και γνωστές οι σχέσεις ΕΠΣ με τις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Ευχές στον Εσταβίγιο (pic)

Ευχές στον Εσταβίγιο (pic)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε χρόνια πολλά στον βετεράνο ποδοσφαιριστή που έχει σήμερα τα γενέθλιά του.