Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άντερλεχτ και Μπριζ δεν έχουν... τύχη

Άντερλεχτ και Μπριζ δεν έχουν... τύχη
Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 - 23:30

Πολλοί οι «μνηστήρες» για τον Οτζίτζα Οφόε, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, αλλά όλα δείχνουν πώς η Λιντς είναι εκείνη που έχει το προβάδισμα για να αποκτήσει τον μέσο του Θρύλου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voetbalkrant.com του Βελγίου, δύο ομάδες της πατρίδας του, η Άντερλεχτ και η Κλαμπ Μπριζ, ενδιαφέρονται έντονα για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, με στόχο να ενισχυθούν για να παλέψουν την επόμενη χρονιά για το βελγικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι προβάδισμα για την απόκτηση του έχει η Λιντς. Μάλιστα, τονίζεται ότι η αγγλική ομάδα είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ στο Θρύλο! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το συγκεκριμένο ποσό είναι ικανό να ικανοποιήσει οικονομικά τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τους Βέλγους για να πει ναι στην πρόταση των Άγγλων.

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα ότι ο Οτζίτζα αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους «ερυθρολεύκους».

Διαβάστε επίσης

Βασικοί Καρίμ και Εσάν (vid)

Βασικοί Καρίμ και Εσάν (vid)

Στην ενδεκάδα του Ιράν οι δύο «ερυθρόλευκοι», στο νικηφόρο φιλικό (1-0) με το Ουζμπεκιστάν. «Έφτιαξε» το γκολ ο Χατζισαφί.

Το κεφάλαιο… άμυνα στον Ολυμπιακό

Το κεφάλαιο… άμυνα στον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» τρέχουν το μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας ως έναν από τους πρώτους και βασικούς τους στόχους την αμυντική ενίσχυση της ομάδας.