Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τέσσερις ομάδες για Ανσαριφάρντ»

«Τέσσερις ομάδες για Ανσαριφάρντ»
Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 - 10:16

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πραγματοποίησε μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 18 γκολ, και ο δεύτερος σε όλο το πρωτάθλημα.

Ο Ιρανός επιθετικός το τελευταίο διάστημα βρίσκεται συνεχώς στα ρεπορτάζ των Γερμανών, οι οποίοι έχουν τονίσει ότι η Στουτγκάρδη και η Άουσμπουργκ ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες είχε προστεθεί ενδιαφέρον και από ομάδες της Ολλανδίας για τον στράικερ των «ερυθρόλευκων». Αυτές, σύμφωνα με την «de.blastingnews» είναι η Ουτρέχτη και η Χέρενφεν, οι οποίες επίσης θα ήθελαν να κάνουν δικό τους τον Ιρανό σέντερ φορ.

Ο Ανσαριφάρντ βρίσκεται στην προετοιμασία του Ιράν για το Παγκόσμιο Κύπελλο και έχει δηλώσει ότι αυτή τη στιγμή το μυαλό του βρίσκεται στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Επομένως, οι οποίες εξελίξεις ως προς το συγκεκριμένο θέμα θα καθυστερήσουν.

Διαβάστε επίσης

Τα δίνει όλα για Μολέδο

Τα δίνει όλα για Μολέδο

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας τον Βραζιλιάνο αμυντικό, εξετάζοντας πάντως και εναλλακτικές περιπτώσεις.

Κόντρα στον Ντουρμάζ ο Καμαρά

Κόντρα στον Ντουρμάζ ο Καμαρά

Ο νεαρός μέσος της Αζαξιό, ο οποίος έχει αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, αγωνίζεται σήμερα (23/05) κόντρα στην Τουλούζ του Ντουρμάζ για τα μπαράζ στη Γαλλία.

Στο κάδρο του Ολυμπιακού και ο Σαλά

Στο κάδρο του Ολυμπιακού και ο Σαλά

Ο επιθετικός της Ναντ, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα, φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των «ερυθρόλευκων».