Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός ανάμεσα στους «μνηστήρες» για Μπάμπα

Ο Ολυμπιακός ανάμεσα στους «μνηστήρες» για Μπάμπα
Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018 - 15:39

Βροχή… πέφτουν τα ονόματα που φέρονται να ενδιαφέρουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη μεταγραφική τους ενίσχυση για τη νέα σεζόν.

Ένα από αυτά είναι και εκείνο του Τζόναθαν Μπάμπα, με τον 22χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό να έχει ακουστεί ξανά στο παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους».

Ο νεαρός παίκτης της Σεντ Ετιέν σύμφωνα με την «fussball» δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία, με πολλές ομάδες να εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησής τους, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.

Εκτός από τους «ερυθρόλευκους» σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα την περίπτωση του Μπάμπα εξετάζουν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η Μαρσέιγ, η Μίλαν, η Λάτσιο, η Γουέστ Χαμ, η Άντερλεχτ και η Φενέρμπαχτσέ.

Διαβάστε επίσης

Σκανδαλάρα...

Σκανδαλάρα...

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ γλίτωσαν μόνο με πρόστιμο για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στον τελικό-ντροπή του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σενάριο για ανταλλαγή Βούκοβιτς με Γκασπάρ

Σενάριο για ανταλλαγή Βούκοβιτς με Γκασπάρ

Οι Ιταλοί επαναφέρουν στο προσκήνιο το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον αμυντικό της Φιορεντίνα, τονίζοντας ότι οι «βιόλα» θα ήταν θετικοί στην παραχώρησή του, ζητώντας ως αντάλλαγμα τον Σέρβο σέντερ μπακ.

Τρέχει… ο σχεδιασμός του νέου Θρύλου

Τρέχει… ο σχεδιασμός του νέου Θρύλου

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέστρεψε στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση και πλέον αναμένονται συναντήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ώστε να προχωρήσουν τα μεταγραφικά της ομάδας.